Iling Riko

Versi: Rivaldo

Kadhung sun iling riko,
Temetes banyu moto..
Iling magih bengene,
Riko nglarani isun..

Kari sing nduwe welas,
Riko nong awak isun..
Sampek isun nangis getih,
Tetep bain riko arep nyingkrih..

Jerune tatu hang sun roso,
Gawe bengi nono sempurno..
Batin isun soyo perih,
Soyo nyikso sakat riko ngelarani..

Sing kurang-kurang welas iki,
Hang sun elungno mung kanggo riko..
Tapi riko malah tego,
Nyulayani atinisun hang wis loro..
Hang wis loro..

reff:
Kari sing nduwe welas,
Riko nong awak isun..
Sampek isun nangis getih,
Tetep bain riko arep nyingkrih..

reff:
Hoooooo..hoooooo..
Jerune tatu hang sun roso,
Gawe bengi nono sempurno..
Batin isun soyo perih,
Soyo nyikso sakat riko ngelarani..

Sing kurang-kurang welas iki,
Hang sun elungno mung kanggo riko..
Tapi riko malah tego,
Nyulayani atinisun hang wis loro..
Hang wis loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *