Gage Caremno


Versi: Mahesa

Biso nisun duwe roso
Demen nyang riko..
Doyo ta wis buru-buru baen,
Mung sedelo,
mung sedelo ketemune..

Paran ndane hang nggarai,
Ati sun kedanan..
Opo eseme opo mulo rupane,
Hang biso nggawe,
biso nggawe sun dadi welase..

reff:
Sun nggo turu nekani ring ngimpi,
Sun nggo merem ngatono ring ati..
Kadhung mulo riko hang sun welasi,
Sun kepingin gage caremno welas iki..

reff:
Biso nisun duwe roso
Demen nyang riko..
Doyo ta wis buru-buru baen,
Mung sedelo,
mung sedelo ketemune..

Paran ndane hang nggarai,
Ati sun kedanan..
Opo eseme opo mulo rupane,
Hang biso nggawe,
biso nggawe sun dadi welase..

reff:
Sun nggo turu nekani ring ngimpi,
Sun nggo merem ngatono ring ati..
Kadhung mulo riko hang sun welasi,
Sun kepingin gage caremno welas iki..

Sun nggo turu nekani ring ngimpi,
Sun nggo merem ngatono ring ati..
Kadhung mulo riko hang sun welasi,
Sun kepingin gage caremno welas iki..
Gage caremno welas iki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *