Separuh Sempal

Versi: Nanda Feraro

Sakjege isun riko tinggal,
Atinisun separuh sempal..
Isun sing ngiro isun osing nyongko,
Riko gawe atinisun gelo..

Dunyo iki keroso sintru,
Awak isun mung kelantu-lantu..
Kejeron ati iki wis kejeron,
Welase ati seru keseron..

Kembange ati
Sing ono hang ngembari..
Jangget ring ati
Nono biso ngganteni..
Wou ho ho..

Riko hang seru isun welasi,
Riko hang seru hang isun sayangi..
Welas hang suci ring njero ati,
Sampek kapan sing arep keganti..

reff:
Dunyo iki keroso sintru,
Awak isun mung kelantu-lantu..
Kejeron ati iki wis kejeron,
Welase ati seru keseron..

Kembange ati
Sing ono hang ngembari..
Jangget ring ati
Nono biso ngganteni..
Wou ho ho..

Riko hang seru isun welasi,
Riko hang seru hang isun sayangi..
Welas hang suci ring njero ati,
Sampek kapan sing arep keganti..

Riko hang seru isun welasi,
Riko hang seru hang isun sayangi..
Welas hang suci ring njero ati,
Sampek kapan sing arep keganti..
Sampek kapan sing arep keganti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *