Nemu Mbulan


Versi: Didi Kempot

Rasane atiku wis ora kangen,
Jarene kowe wis ora seneng..
Nyatane saiki mulih gelem bali,
Ra malih tresnamu koyo dek wingi..

Gelang kalung anting-anting ali-ali,
Nganti munting tak kiro sliramu lali..
Ngimpi opo tenan iki sing tak sawang,
Tekamu nambani wong sing kasmaran..

reff:
Koyo mbulan sing ngalem
Neng dodo iki..
Koyo lintang sing mesem
Ing wayah wengi..

Loro kangen sing tak roso
Seprene iki..
Tekamu kuwi
Sing biso nambani..

Sopo sing ra seneng,
Sopo sing ra kangen..
Tekamu madhangi,
Ati sing peteng..

Rasane atiku wis ora kangen,
Jarene kowe wis ora seneng..
Nyatane saiki mulih gelem bali,
Ra malih tresnamu koyo dek wingi..

reff:
Koyo mbulan sing ngalem
Neng dodo iki..
Koyo lintang sing mesem
Ing wayah wengi..

Loro kangen sing tak roso
Seprene iki..
Tekamu kuwi
Sing biso nambani..

Sopo sing ra seneng,
Sopo sing ra kangen..
Tekamu madhangi,
Ati sing peteng..

Gelang kalung anting-anting ali-ali,
Nganti munting tak kiro sliramu lali..
Ngimpi opo tenan iki sing tak sawang,
Tekamu nambani wong sing kasmaran..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *