Nemu Mbulan


Didi-Kempot_35
Versi: Didi Kempot

Rasane atiku wis ora kangen,
Jarene kowe wis ora seneng..
Nyatane saiki mulih gelem bali,
Ra malih tresnamu koyo dek wingi..

Gelang kalung anting-anting ali-ali,
Nganti munting tak kiro sliramu lali..
Ngimpi opo tenan iki sing tak sawang,
Tekamu nambani wong sing kasmaran..

reff:
Koyo mbulan sing ngalem
Neng dodo iki..
Koyo lintang sing mesem
Ing wayah wengi..

Loro kangen sing tak roso
Seprene iki..
Tekamu kuwi
Sing biso nambani..

Sopo sing ra seneng,
Sopo sing ra kangen..
Tekamu madhangi,
Ati sing peteng..

Rasane atiku wis ora kangen,
Jarene kowe wis ora seneng..
Nyatane saiki mulih gelem bali,
Ra malih tresnamu koyo dek wingi..

reff:
Koyo mbulan sing ngalem
Neng dodo iki..
Koyo lintang sing mesem
Ing wayah wengi..

Loro kangen sing tak roso
Seprene iki..
Tekamu kuwi
Sing biso nambani..

Sopo sing ra seneng,
Sopo sing ra kangen..
Tekamu madhangi,
Ati sing peteng..

Gelang kalung anting-anting ali-ali,
Nganti munting tak kiro sliramu lali..
Ngimpi opo tenan iki sing tak sawang,
Tekamu nambani wong sing kasmaran..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nemu Mbulan]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[id: csvbobch]
[00:00.08]Nemu Mbulan
[00:00.08]by: Didi Kempot
[00:28.08]
[00:30.08]>>>
[00:31.08]>>
[00:32.08]>
[00:33.08]Rasane atiku
[00:35.53]wis ora kangen,
[00:39.88]Jarene kowe
[00:42.13]wis ora seneng..
[00:46.02]Nyatane saiki
[00:50.09]mulih gelem bali,
[00:54.11]Ra malih tresnamu
[00:56.76]koyo dek wingi..
[01:00.62]
[01:03.86]Gelang kalung
[01:05.78]anting-anting ali-ali,
[01:10.40]Nganti munting
[01:12.81]tak kiro sliramu lali..
[01:18.31]Ngimpi opo tenan
[01:21.53]iki sing tak sawang,
[01:25.65]Tekamu nambani
[01:28.48]wong sing kasmaran..
[01:32.99]
[01:57.08]>>>
[01:58.08]>>
[01:59.08]>
[02:00.08]Koyo mbulan sing ngalem
[02:02.47]Neng dodo iki..
[02:07.08]Koyo lintang sing mesem
[02:10.67]Ing wayah wengi..
[02:14.58]
[02:21.05]Loro kangen
[02:22.85]sing tak roso
[02:25.10]Seprene iki..
[02:28.70]Tekamu kuwi
[02:31.32]Sing biso nambani..
[02:35.97]Sopo sing ra seneng,
[02:39.51]Sopo sing ra kangen..
[02:43.36]Tekamu madhangi,
[02:46.17]Ati sing peteng..
[02:49.77]Rasane atiku
[02:51.37]wis ora kangen,
[02:56.87]Jarene kowe
[02:58.83]wis ora seneng..
[03:03.52]Nyatane saiki
[03:05.61]mulih gelem bali,
[03:11.11]Ra malih tresnamu
[03:14.85]koyo dek wingi..
[03:17.96]
[03:43.27]>>>
[03:44.27]>>
[03:45.27]>
[03:46.27]Koyo mbulan sing ngalem
[03:49.44]Neng dodo iki..
[03:53.11]Koyo lintang sing mesem
[03:56.47]Ing wayah wengi..
[03:59.89]
[04:06.23]Loro kangen
[04:07.45]sing tak roso
[04:10.59]Seprene iki..
[04:14.07]Tekamu kuwi
[04:17.05]Sing biso nambani..
[04:21.48]Sopo sing ra seneng,
[04:25.01]Sopo sing ra kangen..
[04:28.82]Tekamu madhangi,
[04:31.48]Ati sing peteng..
[04:34.79]
[04:36.04]Gelang kalung
[04:37.53]anting-anting ali-ali,
[04:42.06]Nganti munting
[04:43.65]tak kiro sliramu lali..
[04:49.10]Ngimpi opo tenan
[04:53.48]iki sing tak sawang,
[04:56.80]Tekamu nambani
[04:58.29]wong sing kasmaran..
[05:03.46]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s