Kelungsen


Ocha-Karen-Eka_1
Versi: Ocha Karen Eka

Tambane apa obate apa,
Sarate apa..
Lawung mabok cinta
Klalen ning batur klalen ning tangga..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

reff:
Pengen ngomong kakang
Yen kula demen sampean..
Tapi ilat kaku gemeter
Ora karuan..

Pengen sun kelakon
Sampaen bisa keduwen..
Tapi kula ngrungu
Sekien karo wong sejen..

Ati kaya kekecos duren,
Pengen nggantung ning wit semanggen..
Kelungsen
Cintane kelungsen..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

reff:
Pengen ngomong kakang
Yen kula demen sampean..
Tapi ilat kaku gemeter
Ora karuan..

Pengen sun kelakon
Sampaen bisa keduwen..
Tapi kula ngrungu
Sekien karo wong sejen..

Ati kaya kekecos duren,
Pengen nggantung ning wit semanggen..
Kelungsen
Cintane kelungsen..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

reff:
Pengen ngomong kakang
Yen kula demen sampean..
Tapi ilat kaku gemeter
Ora karuan..

Pengen sun kelakon
Sampaen bisa keduwen..
Tapi kula ngrungu
Sekien karo wong sejen..

Ati kaya kekecos duren,
Pengen nggantung ning wit semanggen..
Kelungsen
Cintane kelungsen..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..
—————-
[ver: lyrics]
[id: wssbobch]
[ar: Ocha Karen Eka]
[ti: Kelungsen]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:51]
[00:00.01]Kelungsen
[00:00.01]by: Ocha Karen Eka
[00:26.01]
[00:28.01]>>>
[00:29.01]>>
[00:30.01]>
[00:31.01]Tambane apa obate apa,
[00:34.11]sarate apa..
[00:37.95]Lawung mabok cinta
[00:40.01]Klalen ning batur
[00:41.50]klalen ning tangga..
[00:43.80]
[00:57.16]Uwonge sopan
[00:59.75]tingkae kalem
[01:01.56]rupane ganteng..
[01:04.23]Aja maning uwonge
[01:06.20]deleng sendale
[01:07.62]kula wis seneng..
[01:10.12]
[01:31.86]>>>
[01:32.86]>>
[01:33.86]>
[01:34.86]Pengen ngomong kakang
[01:38.86]yen kula demen sampean..
[01:42.96]Tapi ilat kaku gemeter
[01:45.71]ora karuan..
[01:48.65]
[02:01.08]Pengen sun kelakon
[02:04.42]sampaen bisa keduwen..
[02:07.73]Tapi kula ngrungu
[02:10.04]sekien karo wong sejen..
[02:13.90]Ati kaya kekecos duren,
[02:17.03]pengen nggantung
[02:18.17]ning wit semanggen,
[02:20.34]Kelungsen cintane kelungsen..
[02:25.89]
[02:28.84]Uwonge sopan
[02:31.01]tingkae kalem
[02:32.76]rupane ganteng..
[02:35.25]Aja maning uwonge
[02:37.30]deleng sendale
[02:39.04]kula wis seneng..
[02:41.65]
[03:05.06]>>>
[03:06.06]>>
[03:07.06]>
[03:08.06]Pengen ngomong kakang
[03:10.25]yen kula demen sampean..
[03:13.98]Tapi ilat kaku gemeter
[03:17.21]ora karuan..
[03:19.89]
[03:31.69]Pengen sun kelakon
[03:34.54]sampaen bisa keduwen..
[03:38.83]Tapi kula ngrungu
[03:41.13]sekien karo wong sejen..
[03:45.12]Ati kaya kekecos duren,
[03:48.48]pengen nggantung
[03:50.09]ning wit semanggen,
[03:51.65]Kelungsen cintane kelungsen..
[03:56.56]
[04:00.03]Uwonge sopan
[04:02.27]tingkae kalem
[04:03.70]rupane ganteng..
[04:06.49]Aja maning uwonge
[04:08.48]deleng sendale
[04:10.10]kula wis seneng..
[04:12.84]
[04:36.06]>>>
[04:37.06]>>
[04:38.06]>
[04:39.06]Pengen ngomong kakang
[04:41.89]yen kula demen sampean..
[04:45.37]Tapi ilat kaku gemeter
[04:48.00]ora karuan..
[04:51.15]
[05:03.47]Pengen sun kelakon
[05:05.52]sampaen bisa keduwen..
[05:09.63]Tapi kula ngrungu
[05:12.25]sekien karo wong sejen..
[05:16.10]Ati kaya kekecos duren,
[05:19.47]pengen nggantung
[05:20.98]ning wit semanggen,
[05:22.78]Kelungsen cintane kelungsen..
[05:27.89]
[05:31.67]Uwonge sopan
[05:34.13]tingkae kalem
[05:35.71]rupane ganteng..
[05:38.21]Aja maning uwonge
[05:40.01]deleng sendale
[05:41.51]kula wis seneng..
[05:44.42]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s