Kelungsen

“Kelungsen Ocha Karen Eka”

Tambane apa obate apa,
Sarate apa..
Lawung mabok cinta
Klalen ning batur klalen ning tangga..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

reff:
Pengen ngomong kakang
Yen kula demen sampean..
Tapi ilat kaku gemeter
Ora karuan..

Pengen sun kelakon
Sampaen bisa keduwen..
Tapi kula ngrungu
Sekien karo wong sejen..

Ati kaya kekecos duren,
Pengen nggantung ning wit semanggen..
Kelungsen
Cintane kelungsen..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

reff:
Pengen ngomong kakang
Yen kula demen sampean..
Tapi ilat kaku gemeter
Ora karuan..

Pengen sun kelakon
Sampaen bisa keduwen..
Tapi kula ngrungu
Sekien karo wong sejen..

Ati kaya kekecos duren,
Pengen nggantung ning wit semanggen..
Kelungsen
Cintane kelungsen..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

reff:
Pengen ngomong kakang
Yen kula demen sampean..
Tapi ilat kaku gemeter
Ora karuan..

Pengen sun kelakon
Sampaen bisa keduwen..
Tapi kula ngrungu
Sekien karo wong sejen..

Ati kaya kekecos duren,
Pengen nggantung ning wit semanggen..
Kelungsen
Cintane kelungsen..

Uwonge sopan tingkae kalem
Rupane ganteng..
Aja maning uwonge
Deleng sendale kula wis seneng..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *