Ora Rumongso (titiek sandhora)

Versi: Titiek Sandhora

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng njobo..
Tiwas aku mikir,
Kowe ra rumongso..

Ngombe wedang kopi,
Nganggo gulo jowo..
Saben kowe janji,
Ora tau teko..

Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..

reff:
Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *