Ora Rumongso (titiek sandhora)


Titiek-Sandhora_1
Versi: Titiek Sandhora

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng njobo..
Tiwas aku mikir,
Kowe ra rumongso..

Ngombe wedang kopi,
Nganggo gulo jowo..
Saben kowe janji,
Ora tau teko..

Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..

reff:
Kok kebangeten
Nggonmu nggodha aku..
Soyo suwe,
Atiku nelongso..

Ngelingono,
Sumpah lan janjimu..
Nalikane,
Wiwitan ketemu..

Pir pir kecipir mas,
Ditandur neng mburi..
Yen ora tak pikir,
Soyo nggodha ati..
——————-
[ver: lyrics]
[ar: Titiek Sandhora]
[ti: Ora Rumongso]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:27]
[00:00.02]Ora Rumongso
[00:00.02]by: Titiek Sandhora
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Pir pir kecipir mas,
[00:22.58]Ditandur neng njobo..
[00:27.23]Tiwas aku mikir,
[00:31.90]Kowe ra rumongso..
[00:35.61]Ngombe wedang kopi,
[00:39.69]Nganggo gulo jowo..
[00:44.02]Saben kowe janji,
[00:48.02]Ora tau teko..
[00:52.96]Kok kebangeten
[00:56.48]Nggonmu nggodha aku..
[01:01.39]Soyo suwe,
[01:04.55]Atiku nelongso..
[01:09.17]Ngelingono,
[01:12.72]Sumpah lan janjimu..
[01:17.71]Nalikane,
[01:21.65]Wiwitan ketemu..
[01:26.40]
[01:27.70]Pir pir kecipir mas,
[01:31.29]Ditandur neng mburi..
[01:35.74]Yen ora tak pikir,
[01:39.95]Soyo nggodha ati..
[01:44.30]
[02:14.07]>>>
[02:15.07]>>
[02:16.07]>
[02:17.07]Kok kebangeten
[02:20.47]Nggonmu nggodha aku..
[02:25.00]Soyo suwe,
[02:27.78]Atiku nelongso..
[02:33.02]Ngelingono,
[02:36.49]Sumpah lan janjimu..
[02:41.03]Nalikane,
[02:44.39]Wiwitan ketemu..
[02:48.75]
[02:50.86]Pir pir kecipir mas,
[02:54.52]Ditandur neng mburi..
[02:58.86]Yen ora tak pikir,
[03:03.03]Soyo nggodha ati..
[03:07.25]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s