Esem Lan Guyumu


Versi: Nella Kharisma

Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

reff:
Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *