Esem Lan Guyumu


Nella-Kharisma_7
Versi: Nella Kharisma

Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..

reff:
Esemmu lan guyumu,
Biso nggawe senenge atiku..
Suwe ra ketemu neng endi paranmu,
Opo kowe isih eling aku..

Janjimu lan tresnamu,
Biso gawe ayeme atiku..
Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
Nganti kapan kowe ninggalke aku..

reff:
Potomu neng kamarku,
Neng atiku koyo kowe neng sandingku..
Ngene rasane,
Yen kangen kowe..

Tresnaku yo mung kowe,
Tak gowo nganti selawase..
Aku ra bakal biso lali,
Esem lan guyumu..
——————–
[ver: lyrics]
[id: lcnaokch]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Esem Lan Guyumu]
[al: Jhandut]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.03]Esem Lan Guyumu
[00:00.03]by: Nella Kharisma
[00:32.03]
[00:34.03]>>>
[00:35.03]>>
[00:36.03]>
[00:37.03]Esemmu lan guyumu,
[00:43.68]Biso nggawe senenge atiku..
[00:51.83]Suwe ra ketemu
[00:54.80]neng endi paranmu,
[00:58.97]Opo kowe isih eling aku..
[01:06.08]Janjimu lan tresnamu,
[01:12.03]Biso nggawe ayeme atiku..
[01:20.25]Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
[01:27.57]Nganti kapan kowe ninggalke aku..
[01:34.22]
[02:01.09]>>>
[02:02.09]>>
[02:03.09]>
[02:04.09]Potomu neng kamarku,
[02:07.65]Neng atiku koyo kowe
[02:10.51]neng sandingku..
[02:14.79]Ngene rasane,
[02:17.73]Yen kangen kowe..
[02:21.90]Tresnaku yo mung kowe,
[02:25.52]Tak gowo nganti selawase..
[02:31.60]Aku ra bakal biso lali,
[02:38.45]Esem lan guyumu..
[02:42.93]
[02:55.06]>>>
[02:56.06]>>
[02:57.06]>
[02:58.06]Esemmu lan guyumu,
[03:04.13]Biso nggawe senenge atiku..
[03:12.91]Suwe ra ketemu
[03:15.96]neng endi paranmu,
[03:19.57]Opo kowe isih eling aku..
[03:27.03]Janjimu lan tresnamu,
[03:33.12]Biso nggawe ayeme atiku..
[03:41.27]Nganti saiki kowe isih tak tunggu,
[03:48.38]Nganti kapan kowe ninggalke aku..
[03:55.02]
[04:21.74]>>>
[04:22.74]>>
[04:23.74]>
[04:24.74]Potomu neng kamarku,
[04:27.91]Neng atiku koyo kowe
[04:31.09]neng sandingku..
[04:35.38]Ngene rasane,
[04:38.24]Yen kangen kowe..
[04:42.40]Tresnaku yo mung kowe,
[04:46.00]Tak gowo nganti selawase..
[04:52.59]Aku ra bakal biso lali,
[04:58.82]Esem lan guyumu..
[05:03.24]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s