Klalen Janji


Versi: Ocha Karen Eka

PERTAMA KAWINAN KULA KARO SAMPEAN,
WONG LORO NGUCAP JANJI BEBARENGAN..
SUMPAHE BLI BAKALAN PISAHAN,
AREP URIP BARENG SEUYUNAN..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

REFF:
KURANG SEPIRA KULA EMAN NING SAMPEAN,
NANGAPA TEGA NYAKITI BADAN..

APA BLI INGET NING KULA LAN KETURUNAN,
SABANDINA KELINGAN SAMPEAN..
KULA WIS PASRAH BOKAT WIS NASIBE BADAN,
DUH GUSTI KULA NYUWUN AMPURA..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

REFF:
KURANG SEPIRA KULA EMAN NING SAMPEAN,
NANGAPA TEGA NYAKITI BADAN..

APA BLI INGET NING KULA LAN KETURUNAN,
SABANDINA KELINGAN SAMPEAN..
KULA WIS PASRAH BOKAT WIS NASIBE BADAN,
DUH GUSTI KULA NYUWUN AMPURA..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

REFF:
KURANG SEPIRA KULA EMAN NING SAMPEAN,
NANGAPA TEGA NYAKITI BADAN..

APA BLI INGET NING KULA LAN KETURUNAN,
SABANDINA KELINGAN SAMPEAN..
KULA WIS PASRAH BOKAT WIS NASIBE BADAN,
DUH GUSTI KULA NYUWUN AMPURA..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *