Klalen Janji


Ocha-Karen-Eka
Versi: Ocha Karen Eka

PERTAMA KAWINAN KULA KARO SAMPEAN,
WONG LORO NGUCAP JANJI BEBARENGAN..
SUMPAHE BLI BAKALAN PISAHAN,
AREP URIP BARENG SEUYUNAN..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

REFF:
KURANG SEPIRA KULA EMAN NING SAMPEAN,
NANGAPA TEGA NYAKITI BADAN..

APA BLI INGET NING KULA LAN KETURUNAN,
SABANDINA KELINGAN SAMPEAN..
KULA WIS PASRAH BOKAT WIS NASIBE BADAN,
DUH GUSTI KULA NYUWUN AMPURA..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

REFF:
KURANG SEPIRA KULA EMAN NING SAMPEAN,
NANGAPA TEGA NYAKITI BADAN..

APA BLI INGET NING KULA LAN KETURUNAN,
SABANDINA KELINGAN SAMPEAN..
KULA WIS PASRAH BOKAT WIS NASIBE BADAN,
DUH GUSTI KULA NYUWUN AMPURA..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..

REFF:
KURANG SEPIRA KULA EMAN NING SAMPEAN,
NANGAPA TEGA NYAKITI BADAN..

APA BLI INGET NING KULA LAN KETURUNAN,
SABANDINA KELINGAN SAMPEAN..
KULA WIS PASRAH BOKAT WIS NASIBE BADAN,
DUH GUSTI KULA NYUWUN AMPURA..

SEKIEN SAMPEAN BLI INGET NING JANJINE,
WIS KLALEN KARO JANJI LAN UCAPE..
RUMAH TANGGA RUSAK KARNA KAKANG,
SEKIEN MILIH WONG WADON LIYA..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nhwioich]
[ar: Ocha Karen Eka]
[ti: Klalen Janji]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 6:57]
[00:00.02]Klalen Janji
[00:00.02]by: Ocha Karen Eka
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Pertama kawinan kula karo sampean,
[00:41.30]Wong loro ngucap janji bebarengan..
[00:48.41]Sumpahe bli bakalan pisahan,
[00:55.16]Arep urip bareng seuyunan..
[01:01.60]
[01:09.32]Sekien sampean bli inget ning janjine,
[01:17.27]Wis klalen karo janji lan ucape..
[01:23.35]Rumah tangga rusak karna kakang,
[01:30.38]Sekien milih wong wadon liya..
[01:36.99]
[02:00.06]>>>
[02:01.06]>>
[02:02.06]>
[02:03.06]Kurang sepira kula eman ning sampean,
[02:09.21]Nangapa tega nyakiti badan..
[02:15.78]
[02:27.77]Apa bli inget ning kula lan keturunan,
[02:34.44]Sabandina kelingan sampean..
[02:41.08]Kula wis pasrah bokat wis nasibe badan,
[02:47.02]Duh gusti kula nyuwun ampura..
[02:53.31]
[02:54.97]Sekien sampean bli inget ning janjine,
[03:02.50]Wis klalen karo janji lan ucape..
[03:08.72]Rumah tangga rusak karna kakang,
[03:15.19]Sekien milih wong wadon liya..
[03:22.41]
[03:45.06]>>>
[03:46.06]>>
[03:47.06]>
[03:48.06]Kurang sepira kula eman ning sampean,
[03:54.33]Nangapa tega nyakiti badan..
[03:59.97]
[04:13.10]Apa bli inget ning kula lan keturunan,
[04:19.38]Sabandina kelingan sampean..
[04:25.61]Kula wis pasrah bokat wis nasibe badan,
[04:32.13]Duh gusti kula nyuwun ampura..
[04:36.86]
[04:39.98]Sekien sampean bli inget ning janjine,
[04:47.46]Wis klalen karo janji lan ucape..
[04:54.06]Rumah tangga rusak karna kakang,
[05:00.53]Sekien milih wong wadon liya..
[05:07.00]
[05:30.06]>>>
[05:31.06]>>
[05:32.06]>
[05:33.06]Kurang sepira kula eman ning sampean,
[05:39.38]Nangapa tega nyakiti badan..
[05:45.19]
[05:58.26]Apa bli inget ning kula lan keturunan,
[06:04.23]Sabandina kelingan sampean..
[06:10.77]Kula wis pasrah bokat wis nasibe badan,
[06:17.24]Duh gusti kula nyuwun ampura..
[06:23.40]
[06:25.19]Sekien sampean bli inget ning janjine,
[06:32.78]Wis klalen karo janji lan ucape..
[06:39.23]Rumah tangga rusak karna kakang,
[06:45.53]Sekien milih wong wadon liya..
[06:52.37]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s