Ngerteni Riko


Versi: Vita ft. Nanda Feraro

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

reff:
Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *