Ngerteni Riko


Nanda-Feraro_Vita
Versi: Vita ft. Nanda Feraro

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Lk:
Roso welas riko sun ngerteni,
Seru jerune nong awak iki..
Tapi ati iki magih duwe tatu,
Sak durunge..

Dudu mergo isun sing keroso,
Saben dino riko ngarep isun..
Tapi sun sing lilo,
Kadhung welas riko setengah ati..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

reff:
Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..

Pr:
Welas isun nong riko,
Sing keneng dibandingno..
Ambi wong wadon liyo,
Hang tau ngelarani riko..

Percoyoo tah riko,
Isun sing bakal suloyo..
Isun janji nong riko,
Sun sing bakal ngeliyo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uplzouch]
[ar: Nanda Feraro ft. Vita]
[ti: Ngerteni Riko]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:01]
[00:00.04]Ngerteni Riko
[00:00.04]by: Vita ft. Nanda Feraro
[00:16.04]
[00:18.04]>>>
[00:19.04]>>
[00:20.04]>
[00:21.04]Lk: Roso welas riko sun ngerteni,
[00:27.96]Lk: Seru jerune nong awak iki..
[00:36.58]Lk: Tapi ati iki magih duwe tatu,
[00:42.92]Lk: Sak durunge..
[00:47.03]
[00:51.43]Lk: Dudu mergo isun sing keroso,
[00:57.72]Lk: Saben dino riko ngarep isun..
[01:07.06]Lk: Tapi sun sing lilo,
[01:10.11]Lk: Kadhung welas riko setengah ati..
[01:19.07]Pr: Welas isun nong riko,
[01:24.06]Pr: Sing keneng dibandingno..
[01:27.90]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[01:31.82]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[01:35.88]Pr: Percoyoo tah riko,
[01:40.32]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[01:43.75]Pr: Isun janji nong riko,
[01:47.04]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[01:51.32]
[01:56.81]Lk: Roso welas riko sun ngerteni,
[02:03.96]Lk: Seru jerune nong awak iki..
[02:12.18]Lk: Tapi ati iki magih duwe tatu,
[02:18.78]Lk: Sak durunge..
[02:23.56]
[02:27.11]Lk: Dudu mergo isun sing keroso,
[02:34.54]Lk: Saben dino riko ngarep isun..
[02:42.61]Lk: Tapi sun sing lilo,
[02:45.87]Lk: Kadhung welas riko setengah ati..
[02:53.19]Pr: Welas isun nong riko,
[03:00.38]Pr: Sing keneng dibandingno..
[03:03.95]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[03:07.05]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[03:11.40]Pr: Percoyoo tah riko,
[03:15.62]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[03:19.16]Pr: Isun janji nong riko,
[03:22.75]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[03:26.65]
[03:40.09]>>>
[03:41.09]>>
[03:42.09]>
[03:43.09]Pr: Welas isun nong riko,
[03:46.99]Pr: Sing keneng dibandingno..
[03:49.99]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[03:53.47]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[03:57.83]Pr: Percoyoo tah riko,
[04:02.56]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[04:05.72]Pr: Isun janji nong riko,
[04:08.90]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[04:13.82]Pr: Welas isun nong riko,
[04:17.17]Pr: Sing keneng dibandingno..
[04:20.23]Pr: Ambi wong wadon liyo,
[04:23.95]Pr: Hang tau ngelarani riko..
[04:28.56]Pr: Percoyoo tah riko,
[04:32.61]Pr: Isun sing bakal suloyo..
[04:36.64]Pr: Isun janji nong riko,
[04:39.63]Pr: Sun sing bakal ngeliyo..
[04:44.17]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s