Bojo Simpenan (lilin herlina)

Versi: Lilin Herlina

PARIBASANE KOYO LAYANGAN,
SING MABUR TANPO TALI GOCI..
MOBAT-MABIT MONTANG-MANTING,
KEGOWO SILIRE ANGIN..

NANGING AWAKKU WIS NGRUMANGSANI MARANG KAHANAN,
LAKON TRESNO IKI KASUNYATAN..
AKU SADAR YEN AMUNG BOJO SIMPENAN,
WIS NASIBE BENDINO RA KETUNGGONAN..

NGANTI KAPAN AKU NGANTI KAPAN AKU,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
SUMEDHOT ROSONING DODO,
KANDAMU YEN BENGI IKI ORA TEKO..

AREP SAMBAT SOPO AREP SAMBAT SOPO,
TERUS AKU KUDU SAMBAT SOPO..
SENADYAN AKU AMUNG BOJO SIMPENAN,
SEJATINE AKU TRESNO TEMENAN..

REFF:
PARIBASANE KOYO LAYANGAN,
SING MABUR TANPO TALI GOCI..
MOBAT-MABIT MONTANG-MANTING,
KEGOWO SILIRE ANGIN..

NANGING AWAKKU WIS NGRUMANGSANI MARANG KAHANAN,
LAKON TRESNO IKI KASUNYATAN..
AKU SADAR YEN AMUNG BOJO SIMPENAN,
WIS NASIBE BENDINO RA KETUNGGONAN..

NGANTI KAPAN AKU NGANTI KAPAN AKU,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
SUMEDHOT ROSONING DODO,
KANDAMU YEN BENGI IKI ORA TEKO..

AREP SAMBAT SOPO AREP SAMBAT SOPO,
TERUS AKU KUDU SAMBAT SOPO..
SENADYAN AKU AMUNG BOJO SIMPENAN,
SEJATINE AKU TRESNO TEMENAN..

NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *