Bojo Simpenan (lilin herlina)


Lilin-Herlina_11
Versi: Lilin Herlina

PARIBASANE KOYO LAYANGAN,
SING MABUR TANPO TALI GOCI..
MOBAT-MABIT MONTANG-MANTING,
KEGOWO SILIRE ANGIN..

NANGING AWAKKU WIS NGRUMANGSANI MARANG KAHANAN,
LAKON TRESNO IKI KASUNYATAN..
AKU SADAR YEN AMUNG BOJO SIMPENAN,
WIS NASIBE BENDINO RA KETUNGGONAN..

NGANTI KAPAN AKU NGANTI KAPAN AKU,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
SUMEDHOT ROSONING DODO,
KANDAMU YEN BENGI IKI ORA TEKO..

AREP SAMBAT SOPO AREP SAMBAT SOPO,
TERUS AKU KUDU SAMBAT SOPO..
SENADYAN AKU AMUNG BOJO SIMPENAN,
SEJATINE AKU TRESNO TEMENAN..

REFF:
PARIBASANE KOYO LAYANGAN,
SING MABUR TANPO TALI GOCI..
MOBAT-MABIT MONTANG-MANTING,
KEGOWO SILIRE ANGIN..

NANGING AWAKKU WIS NGRUMANGSANI MARANG KAHANAN,
LAKON TRESNO IKI KASUNYATAN..
AKU SADAR YEN AMUNG BOJO SIMPENAN,
WIS NASIBE BENDINO RA KETUNGGONAN..

NGANTI KAPAN AKU NGANTI KAPAN AKU,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
SUMEDHOT ROSONING DODO,
KANDAMU YEN BENGI IKI ORA TEKO..

AREP SAMBAT SOPO AREP SAMBAT SOPO,
TERUS AKU KUDU SAMBAT SOPO..
SENADYAN AKU AMUNG BOJO SIMPENAN,
SEJATINE AKU TRESNO TEMENAN..

NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
NGANTI KAPAN NGANTI KAPAN,
NGANTI KAPAN DADI BOJO SIMPENAN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: acuuohch]
[ar: Lilin Herlina]
[ti: Bojo Simpenan]
[al: Dangdut Koplo jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:03]
[00:00.07]Bojo Simpenan
[00:00.07]by: Lilin Herlina
[00:10.07]
[00:12.77]>>>
[00:13.77]>>
[00:14.77]>
[00:15.77]Paribasane koyo layangan,
[00:21.75]Sing mabur tanpo tali goci..
[00:26.82]Mobat-mabit montang-manting,
[00:32.57]Kegowo silire angin..
[00:40.97]
[00:43.29]Nanging awakku wis
[00:45.81]ngrumangsani marang kahanan,
[00:49.24]Lakon tresno iki kasunyatan..
[00:56.06]Aku sadar yen amung bojo simpenan,
[01:01.90]Wis nasibe bendino ra ketunggonan..
[01:07.78]
[01:10.05]Nganti kapan aku nganti kapan aku,
[01:16.34]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[01:22.98]Sumedhot rosoning dodo,
[01:29.24]Kandamu yen bengi iki ora teko..
[01:34.85]
[01:37.65]Arep sambat sopo arep sambat sopo,
[01:44.05]Terus aku kudu sambat sopo..
[01:51.28]Senadyan aku amung bojo simpenan,
[01:57.02]Sejatine aku tresno temenan..
[02:03.12]
[02:28.38]>>>
[02:29.38]>>
[02:30.38]>
[02:31.38]Paribasane koyo layangan,
[02:37.80]Sing mabur tanpo tali goci..
[02:43.98]Mobat-mabit montang-manting,
[02:49.15]Kegowo silire angin..
[02:55.37]
[02:58.53]Nanging awakku wis
[03:01.54]ngrumangsani marang kahanan,
[03:04.85]Lakon tresno iki kasunyatan..
[03:11.96]Aku sadar yen amung bojo simpenan,
[03:17.06]Wis nasibe bendino ra ketunggonan..
[03:22.95]
[03:26.01]Nganti kapan aku nganti kapan aku,
[03:31.56]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[03:39.24]Sumedhot rosoning dodo,
[03:44.17]Kandamu yen bengi iki ora teko..
[03:51.57]
[03:54.35]Arep sambat sopo arep sambat sopo,
[03:59.83]Terus aku kudu sambat sopo..
[04:07.35]Senadyan aku amung bojo simpenan,
[04:12.45]Sejatine aku tresno temenan..
[04:18.81]Nganti kapan nganti kapan,
[04:23.50]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[04:30.58]Nganti kapan nganti kapan,
[04:36.50]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[04:42.90]Nganti kapan nganti kapan,
[04:48.81]Nganti kapan dadi bojo simpenan..
[04:55.21]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s