Sepurane (adistya mayasari)


Adistya-Mayasari_9
Versi: Aditya Mayasari

Yo wis sepurane bain,
Nawi isun salah..
Mulo iki wis nyatane,
Riko lan isun wis bedo dalane..

Yo wis kelendi maning,
Kadhung iki karep riko..
Cerito wis kari cerito,
Ojo riko ndadekeno molo..

Yo sak jujure bain,
Kadhung riko wis sing demen..
Wis tah tinggalen isun,
Kadhung wis sing biso bareng..

Yo wis lalekno bain,
Cerito hang wis soren..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..

reff:
Yo wis sepurane bain,
Nawi isun salah..
Mulo iki wis nyatane,
Riko lan isun wis bedo dalane..

Yo wis kelendi maning,
Kadhung iki karep riko..
Cerito wis kari cerito,
Ojo riko ndadekeno molo..

Yo sak jujure bain,
Kadhung riko wis sing demen..
Wis tah tinggalen isun,
Kadhung wis sing biso bareng..

Yo wis lalekno bain,
Cerito hang wis soren..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ualkovch]
[ar: Adistya Mayasari]
[ti: Sepurane]
[al: Banyuwangian]
[by: yanilipatro]
[length: 06:11]
[00:00.06]Sepurane
[00:00.06]by: Aditya Mayasari
[00:30.06]
[00:32.06]>>>
[00:33.06]>>
[00:34.06]>
[00:35.06]Yo wis sepurane bain,
[00:40.76]Nawi isun salah..
[00:49.15]Mulo iki wis nyatane,
[00:56.04]Riko lan isun wis bedo dalane..
[01:04.20]Yo wis kelendi maning,
[01:10.15]Kadhung iki karep riko..
[01:18.95]Cerito wis kari cerito,
[01:25.89]Ojo riko ndadekeno molo..
[01:33.20]
[01:35.04]Yo sak jujure bain,
[01:41.42]Kadhung riko wis sing demen..
[01:49.75]Wis tah tinggalen isun,
[01:54.13]Kadhung wis sing biso bareng..
[02:03.33]Yo wis lalekno bain,
[02:11.07]Cerito hang wis soren..
[02:15.66]Wis tah geningno isun,
[02:24.49]Ojo riko uthik maning..
[02:33.26]
[03:32.00]>>>
[03:33.00]>>
[03:34.00]>
[03:35.00]Yo wis sepurane bain,
[03:41.80]Nawi isun salah..
[03:49.80]Mulo iki wis nyatane,
[03:56.31]Riko lan isun wis bedo dalane..
[04:04.96]Yo wis kelendi maning,
[04:11.30]Kadhung iki karep riko..
[04:18.51]Cerito wis kari cerito,
[04:25.87]Ojo riko ndadekeno molo..
[04:32.86]
[04:35.36]Yo sak jujure bain,
[04:41.22]Kadhung riko wis sing demen..
[04:49.36]Wis tah tinggalen isun,
[04:55.55]Kadhung wis sing biso bareng..
[05:04.33]Yo wis lalekno baen,
[05:10.99]Cerito hang wis soren..
[05:19.42]Wis tah geningno isun,
[05:24.99]Ojo riko uthik maning..
[05:32.85]Wis tah geningno isun,
[05:39.60]Ojo riko uthik maning..
[05:47.90]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s