Sepurane (adistya mayasari)

“Sepurane Adistya Mayasari”

Yo wis sepurane bain,
Nawi isun salah..
Mulo iki wis nyatane,
Riko lan isun wis bedo dalane..

Yo wis kelendi maning,
Kadhung iki karep riko..
Cerito wis kari cerito,
Ojo riko ndadekeno molo..

Yo sak jujure bain,
Kadhung riko wis sing demen..
Wis tah tinggalen isun,
Kadhung wis sing biso bareng..

Yo wis lalekno bain,
Cerito hang wis soren..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..

reff:
Yo wis sepurane bain,
Nawi isun salah..
Mulo iki wis nyatane,
Riko lan isun wis bedo dalane..

Yo wis kelendi maning,
Kadhung iki karep riko..
Cerito wis kari cerito,
Ojo riko ndadekeno molo..

Yo sak jujure bain,
Kadhung riko wis sing demen..
Wis tah tinggalen isun,
Kadhung wis sing biso bareng..

Yo wis lalekno bain,
Cerito hang wis soren..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..
Wis tah geningno isun,
Ojo riko uthik maning..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *