Rekasane


Hendrik-Mentokarijo
Versi: Hendrik Mentokarijo

Rekasane yen dadi wong ora nduwe,
Mrono-mrene sajak’e koyo diece..
Yen ditari sopo gelem tibo rekoso uripe,
Pancen nyoto uripe wong dewe-dewe..

Ora trimo arep gugat karo sopo,
Tiwas rekoso cetho yen kados rupo ..
Kari piye usahane,
Ora mung pasrah sumendhe,
Bejo cikolo ono awakmu dewe..

Mulo becik’e eling lan waspodo,
Ugo tepung lan budidoyo..
Yen to nggampangke rugi pikolehe,
Tembe mburine..

Poro mudho ojo nganti dho sembrono,
Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
Biso roto adil makmur sak lawase..

reff:
Kari piye usahane,
Ora mung pasrah sumendhe,
Bejo cikolo ono awak’e dewe..

Mulo becik’e eling lan waspodo,
Ugo tepung lan budidoyo..
Yen to nggampangke rugi pikolehe,
Tembe mburine..

Poro konco ojo nganti dho sembrono,
Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
Biso roto adil makmur sak lawase..

Supoyo cukup elmune kanggo noto suriname,
Biso roto adil makmur sak lawase..
——————
[ver: lyrics]
[id: ppwhlwch]
[ar: Hendrik Mentokarijo]
[ti: Rekasane]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:48]
[00:00.08]Rekasane
[00:00.08]by: Hendrik Mentokarijo
[00:20.08]
[00:22.08]>>>
[00:23.08]>>
[00:24.08]>
[00:25.08]Rekasane yen dadi wong ora nduwe,
[00:31.08]Mrono-mrene sajak’e koyo diece..
[00:36.77]Yen ditari sopo gelem tibo rekoso uripe,
[00:44.08]Pancen nyoto uripe wong dewe-dewe..
[00:49.14]
[00:51.09]Ora trimo arep gugat karo sopo,
[00:56.34]Tiwas rekoso cetho yen kados rupo ..
[01:03.46]Kari piye usahane,
[01:06.72]Ora mung pasrah sumendhe,
[01:09.84]Bejo cikolo ono awakmu dewe..
[01:14.83]
[01:16.77]Mulo becik’e eling lan waspodo,
[01:22.89]Ugo tepung lan budidoyo..
[01:29.09]Yen to nggampangke rugi pikolehe,
[01:35.59]Tembe mburine..
[01:41.21]
[01:45.40]Poro mudho ojo nganti dho sembrono,
[01:50.77]Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
[01:57.09]Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
[02:04.33]Biso roto adil makmur sak lawase..
[02:09.65]
[02:20.10]>>>
[02:21.10]>>
[02:22.10]>
[02:23.10]Kari piye usahane,
[02:26.92]Ora mung pasrah sumendhe,
[02:30.06]Bejo cikolo ono awak’e dewe..
[02:35.92]
[02:37.18]Mulo becik’e eling lan waspodo,
[02:43.17]Ugo tepung lan budidoyo..
[02:49.17]Yen to nggampangke rugi pikolehe,
[02:55.87]Tembe mburine..
[03:01.36]
[03:05.18]Poro konco ojo nganti dho sembrono,
[03:11.61]Mbesuk bakale ngganti sing uwis tuwo..
[03:16.74]Supoyo cukup elmune kanggo noto negarane,
[03:23.56]Biso roto adil makmur sak lawase..
[03:30.24]Supoyo cukup elmune kanggo noto suriname,
[03:36.61]Biso roto adil makmur sak lawase..
[03:42.18]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s