Ngumbar Asmoro


Versi: Iin Yuwandari

Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

reff:
Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *