Ngumbar Asmoro


Iin-Yuwandari_3
Versi: Iin Yuwandari

Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

reff:
Ngantio puputing jaman,
Katresnanku ora bakal ilang..
Mulo sing ngerti karepku,
Jo’ ngumbar gardaning napsu..

Kelingan jaman semono,
Nalikane isih urip soro..
Ning saiki kowe tego,
Mentolo lan gawe gelo..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..

Jamak lumrahing bebrayan,
Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
Mawas diri lan waspodho,
Dimen kalis ing rubedo..

Urip gek piro suwene,
Paribasan amung mampir ngombe..
Ojo mung ngumbar asmoro,
Elingo garwo lan putro..
——————–
[ver: lyrics]
[id: nhwwlwch]
[ar: Iin Yuwandari]
[ti: Ngumbar Asmoro]
[al: Gending Tayub]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:24]
[00:00.03]Ngumbar Asmoro
[00:00.03]by: Iin Yuwandari P
[01:03.03]
[01:05.03]>>>
[01:06.03]>>
[01:07.03]>
[01:08.03]Ngantio puputing jaman,
[01:13.26]Katresnanku ora bakal ilang..
[01:21.08]Mulo sing ngerti karepku,
[01:26.37]Jo’ ngumbar gardaning napsu..
[01:33.77]Kelingan jaman semono,
[01:40.16]Nalikane isih urip soro..
[01:48.07]Ning saiki kowe tego,
[01:53.41]Mentolo lan gawe gelo..
[02:00.81]Jamak lumrahing bebrayan,
[02:07.28]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[02:15.51]Mawas diri lan waspodho,
[02:21.11]Dimen kalis ing rubedo..
[02:29.45]Urip gek piro suwene,
[02:34.54]Paribasan amung mampir ngombe..
[02:42.90]Ojo mung ngumbar asmoro,
[02:47.72]Elingo garwo lan putro..
[02:53.70]
[03:42.93]>>>
[03:43.93]>>
[03:44.93]>
[03:45.93]Ngantio puputing jaman,
[03:50.98]Katresnanku ora bakal ilang..
[03:58.43]Mulo sing ngerti karepku,
[04:02.85]Jo’ ngumbar gardaning napsu..
[04:11.09]Kelingan jaman semono,
[04:15.94]Nalikane isih urip soro..
[04:23.16]Ning saiki kowe tego,
[04:27.84]Mentolo lan gawe gelo..
[04:33.50]
[04:36.04]Jamak lumrahing bebrayan,
[04:40.95]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[04:48.10]Mawas diri lan waspodho,
[04:53.27]Dimen kalis ing rubedo..
[05:01.10]Urip gek piro suwene,
[05:06.21]Paribasan amung mampir ngombe..
[05:13.68]Ojo mung ngumbar asmoro,
[05:18.53]Elingo garwo lan putro..
[05:24.81]
[05:26.55]Jamak lumrahing bebrayan,
[05:31.21]Kebak gudho ing sak dalan-dalan..
[05:38.50]Mawas diri lan waspodho,
[05:43.34]Dimen kalis ing rubedo..
[05:51.62]Urip gek piro suwene,
[05:55.85]Paribasan amung mampir ngombe..
[06:03.44]Ojo mung ngumbar asmoro,
[06:09.11]Elingo garwo lan putro..
[06:19.82]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s