Kudangan Liyo


Nanda-Feraro_3
Versi: Nanda Feraro

Apuwo tah riko nguweni sun angenan,
Mlaku bareng keloronan koyo dene wong demenan..
Seru senenge ati sampek kegowo ring impi,
Ngarepaken riko biso ngimbangi..

Wis kadhung isun demen nong riko,
Welas sun elungno tapi sing riko terimo..
Paran karepe riko angenan iki sun impekno,
Tapi apuwo riko gok sing rumongso..

reff:
Kadhung mulo sing nrimo sun jaluk riko mengo-o,
Myakne atisun lego sing nyesek ring njero dodo..
Meneng-menenge riko sun kiro riko terimo,
Sing weruho riko tibane duwe kudangan liyo..

reff:
Ho o o o..
Apuwo tah riko nguweni sun angenan,
Mlaku bareng keloronan koyo dene wong demenan..
Seru senenge ati sampek kegowo ring impi,
Ngarepaken riko biso ngimbangi..

Wis kadhung isun demen nong riko,
Welas sun elungno tapi sing riko terimo..
Paran karepe riko angenan iki sun impekno,
Tapi apuwo riko gok sing rumongso..

reff:
Kadhung mulo sing nrimo sun jaluk riko mengo-o,
Myakne atisun lego sing nyesek ring njero dodo..
Meneng-menenge riko sun kiro riko terimo,
Sing weruho riko tibane duwe kudangan liyo..

Kadhung mulo sing nrimo sun jaluk riko mengo-o,
Myakne atisun lego sing nyesek ring njero dodo..
Meneng-menenge riko sun kiro riko terimo,
Sing weruho riko tibane duwe kudangan liyo..
Kudangan liyo..
——————
[ver: lyrics]
[id: phzwlwch]
[ar: Nanda Feraro]
[ti: Kudangan Liyo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:03]
[00:00.02]Kudangan Liyo
[00:00.02]by: Nanda Feraro
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Apuwo tah riko
[00:45.84]nguweni sun angenan,
[00:49.75]Mlaku bareng keloronan
[00:52.85]koyo dene wong demenan..
[00:56.78]Seru senenge ati
[01:00.14]sampek kegowo ring impi,
[01:03.36]Ngarepaken riko
[01:06.29]biso ngimbangi..
[01:09.59]
[01:17.13]Wis kadhung isun
[01:19.36]demen nong riko,
[01:23.77]Welas sun elungno
[01:27.01]tapi sing riko terimo..
[01:30.67]Paran karepe riko
[01:33.91]angenan iki sun impekno,
[01:37.33]Tapi apuwo riko
[01:40.81]gok sing rumongso..
[01:44.50]
[02:12.04]>>>
[02:13.04]>>
[02:14.04]>
[02:15.04]Kadhung mulo sing nrimo
[02:17.84]sun jaluk riko mengo-o,
[02:21.35]Myakne atisun lego
[02:24.34]sing nyesek ring njero dodo..
[02:28.20]Meneng-menenge riko
[02:31.37]sun kiro riko terimo,
[02:34.98]Sing weruho riko
[02:38.03]tibane duwe kudangan liyo..
[02:45.17]
[03:05.95]>>>
[03:06.95]>>
[03:07.95]>
[03:08.95]Ho o o o..
[03:14.95]Apuwo tah riko
[03:17.75]nguweni sun angenan,
[03:21.16]Mlaku bareng keloronan
[03:24.28]koyo dene wong demenan..
[03:28.45]Seru senenge ati
[03:31.55]sampek kegowo ring impi,
[03:34.73]Ngarepaken riko
[03:37.00]biso ngimbangi..
[03:40.83]
[03:48.47]Wis kadhung isun
[03:51.28]demen nong riko,
[03:55.07]Welas sun elungno
[03:58.19]tapi sing riko terimo..
[04:02.10]Paran karepe riko
[04:05.33]angenan iki sun impekno,
[04:08.57]Tapi apuwo riko
[04:11.74]gok sing rumongso..
[04:15.42]
[04:41.08]>>>
[04:42.08]>>
[04:43.08]>
[04:44.08]Kadhung mulo sing nrimo
[04:47.78]sun jaluk riko mengo-o,
[04:51.03]Myakne atisun lego
[04:54.20]sing nyesek ring njero dodo..
[04:57.94]Meneng-menenge riko
[05:01.17]sun kiro riko terimo,
[05:04.66]Sing weruho riko
[05:07.45]tibane duwe kudangan liyo..
[05:16.30]
[05:18.78]Kadhung mulo sing nrimo
[05:21.65]sun jaluk riko mengo-o,
[05:25.68]Myakne atisun lego
[05:28.61]sing nyesek ring njero dodo..
[05:32.47]Meneng-menenge riko
[05:35.57]sun kiro riko terimo,
[05:39.00]Sing weruho riko
[05:42.22]tibane duwe kudangan liyo…
[05:52.03]Kudangan liyo..
[05:58.54]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s