Kudangan Liyo

“Kudangan Liyo” Versi Nanda Feraro

Apuwo tah riko nguweni sun angenan,
Mlaku bareng keloronan koyo dene wong demenan..
Seru senenge ati sampek kegowo ring impi,
Ngarepaken riko biso ngimbangi..

Wis kadhung isun demen nong riko,
Welas sun elungno tapi sing riko terimo..
Paran karepe riko angenan iki sun impekno,
Tapi apuwo riko gok sing rumongso..

reff:
Kadhung mulo sing nrimo sun jaluk riko mengo-o,
Myakne atisun lego sing nyesek ring njero dodo..
Meneng-menenge riko sun kiro riko terimo,
Sing weruho riko tibane duwe kudangan liyo..

reff:
Ho o o o..
Apuwo tah riko nguweni sun angenan,
Mlaku bareng keloronan koyo dene wong demenan..
Seru senenge ati sampek kegowo ring impi,
Ngarepaken riko biso ngimbangi..

Wis kadhung isun demen nong riko,
Welas sun elungno tapi sing riko terimo..
Paran karepe riko angenan iki sun impekno,
Tapi apuwo riko gok sing rumongso..

reff:
Kadhung mulo sing nrimo sun jaluk riko mengo-o,
Myakne atisun lego sing nyesek ring njero dodo..
Meneng-menenge riko sun kiro riko terimo,
Sing weruho riko tibane duwe kudangan liyo..

Kadhung mulo sing nrimo sun jaluk riko mengo-o,
Myakne atisun lego sing nyesek ring njero dodo..
Meneng-menenge riko sun kiro riko terimo,
Sing weruho riko tibane duwe kudangan liyo..
Kudangan liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *