Pinesthi


Suro-K
Versi: Suro K

Rembulan kesaput mego,
Peteng ndedhet katon reremengan..
Mangkene ingkang sun roso,
Sliramu angon jato katresnan..

Pulo-pulo wis nasibku,
Aku amung sakdermo nglakoni..
Kabeh sumpah prasetyamu,
Amung lamis ing menganing lathi..

Opo kang dadi janjimu,
Tumemeng mring sak jroning atiku..
Ora ngiro ra nglegiwo,
Jebul kabeh amung samudono..

Pinesthi kersaning gusti,
Pancen mangkene lelakon iki..
Pawarto kang wus tak tompo,
Sliramu linengku priyo liyo..

reff:
Opo kang dadi janjimu,
Tumemeng mring sak jroning atiku..
Ora ngiro ra nglegiwo,
Jebul kabeh amung samudono..

Pinesthi kersaning gusti,
Pancen mengkene lelakon iki..
Pawarto kang wus tak tompo,
Sliramu linengku priyo liyo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hklhlnch]
[ar: Suro K]
[ti: Pinesthi]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:00.05]Pinesthi – Suro K
[00:27.05]
[00:29.85]>>>
[00:30.85]>>
[00:31.85]>
[00:32.85]Rembulan kesaput mego,
[00:38.32]Peteng ndedhet katon reremengan..
[00:46.10]Mangkene ingkang sun roso,
[00:52.39]Sliramu angon jati katresnan..
[00:59.41]
[01:02.18]Pulo-pulo wis nasibku,
[01:07.84]Aku amung sakdermo nglakoni..
[01:15.87]Kabeh sumpah prasetyamu,
[01:22.79]Amung manis ing menganing lathi..
[01:29.10]
[01:32.08]Opo kang dadi janjimu,
[01:37.44]Tumemeng mring sak jroning atiku..
[01:46.27]Ora ngiro ra nglegewo,
[01:52.37]Jebul kabeh amung samudono..
[01:59.51]
[02:02.04]Pinesthi kersaning gusti,
[02:07.13]Pancen mengkene lelakon iki..
[02:14.54]Pawarto kang wus tak tompo,
[02:21.37]Sliramu linengku priyo liyo..
[02:28.47]
[02:57.82]>>>
[02:58.82]>>
[02:59.82]>
[03:00.82]Opo kang dadi janjimu,
[03:07.73]Tumemeng mring sak jroning atiku..
[03:17.37]Ora ngiro ra nglegewo,
[03:26.07]Jebul kabeh amung samudono..
[03:37.89]
[03:49.53]Pinesthi kersaning gusti,
[03:57.06]Pancen mengkene lelakon iki..
[04:08.13]Pawarto kang wus tak tompo,
[04:17.59]Sliramu linengku priyo liyo..
[04:26.50]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s