Pinesthi

Versi: Suro K

Rembulan kesaput mego,
Peteng ndedhet katon reremengan..
Mangkene ingkang sun roso,
Sliramu angon jato katresnan..

Pulo-pulo wis nasibku,
Aku amung sakdermo nglakoni..
Kabeh sumpah prasetyamu,
Amung lamis ing menganing lathi..

Opo kang dadi janjimu,
Tumemeng mring sak jroning atiku..
Ora ngiro ra nglegiwo,
Jebul kabeh amung samudono..

Pinesthi kersaning gusti,
Pancen mangkene lelakon iki..
Pawarto kang wus tak tompo,
Sliramu linengku priyo liyo..

reff:
Opo kang dadi janjimu,
Tumemeng mring sak jroning atiku..
Ora ngiro ra nglegiwo,
Jebul kabeh amung samudono..

Pinesthi kersaning gusti,
Pancen mengkene lelakon iki..
Pawarto kang wus tak tompo,
Sliramu linengku priyo liyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *