Lungo Esuk Mulih Esuk


Didi-Kempot_31
Versi: Didi Kempot

Aaa.. aaa.. aaa…
Aku tresno sliramu,
Aku seneng awakmu..
Rekoso tak lakoni,
Pengen nyenengke ati..

Aku ra tau sambat,
Senajan awakku ra kuat..
Panas udan ngancani,
Golek pangan rino lan wengi..

Aku lilo lungo,
Esuk awan wengi..
Lungaku ndhuk,
Mung golek rejeki..

Dongakno wae,
Awakku iki..
Yen mulih,
Dompetku ben isi..

Wis ojo susah-susah,
Aku tak metu ngomah..
Rekoso tak lakoni,
Pengen nyenengke ati..

Aku ra tau sambat,
Senajan awakku ra kuat..
Panas udan ngancani,
Golek duwit rino lan wengi..

Aku lilo lungo,
Esuk awan wengi..
Lungaku ndhuk,
Mung golek rejeki..

Dongakno wae,
Awakku iki..
Yen mulih,
Dompetku ben isi..

reff:
Aku lilo lungo,
Esuk awan wengi..
Lungaku ndhuk,
Mung golek rejeki..

Dongakno wae,
Awakku iki..
Yen mulih,
Dompetku ben isi..

Aku lilo lungo,
Esuk awan wengi..
Lungaku ndhuk,
Mung golek rejeki..

Dongakno wae,
Awakku iki..
Yen mulih,
Dompetku ben isi..
Yen mulih,
Dompetku ben isi..
Yen mulih iiih,
Ora mbok seneni..
——————–
[ver: lyrics]
[id: szhllzch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Lungo Esuk Mulih Esuk]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:41]
[00:00.05]Lungo Esuk Mulih Esuk
[00:00.05]by: Didi Kempot
[00:09.05]
[00:11.05]Aaa.. aaa.. aaa…
[00:17.95]
[00:20.71]Aku tresno sliramu,
[00:23.65]Aku seneng awakmu..
[00:27.28]Rekoso tak lakoni,
[00:30.65]Pengen nyenengke ati..
[00:34.28]Aku ra tau sambat,
[00:36.77]Senajan awakku ra kuat..
[00:40.22]Panas udan ngancani,
[00:43.34]Golek pangan rino lan wengi..
[00:46.26]Aku lilo lungo,
[00:49.78]Esuk awan wengi..
[00:53.40]Lungaku ndhuk,
[00:55.34]Mung golek rejeki..
[00:59.47]Dongakno wae,
[01:03.03]Awakku iki..
[01:06.47]Yen mulih,
[01:08.10]Dompetku ben isi..
[01:11.47]
[01:13.78]Wis ojo susah-susah,
[01:16.41]Aku tak metu ngomah..
[01:20.22]Rekoso tak lakoni,
[01:23.59]Pengen nyenengke ati..
[01:27.03]Aku ra tau sambat,
[01:29.73]Senajan awakku ra kuat..
[01:33.10]Panas udan ngancani,
[01:35.96]Golek duwit rino lan wengi..
[01:39.10]Aku lilo lungo,
[01:42.84]Esuk awan wengi..
[01:46.10]Lungaku ndhuk,
[01:48.34]Mung golek rejeki..
[01:51.77]Dongakno wae,
[01:55.83]Awakku iki..
[01:59.52]Yen mulih,
[02:01.09]Dompetku ben isi..
[02:04.47]
[02:19.05]>>>
[02:20.05]>>
[02:21.05]>
[02:22.05]Aku lilo lungo,
[02:26.35]Esuk awan wengi..
[02:29.48]Lungaku ndhuk,
[02:31.59]Mung golek rejeki..
[02:35.78]Dongakno wae,
[02:39.09]Awakku iki..
[02:42.54]Yen mulih,
[02:44.10]Dompetku ben isi..
[02:48.78]Aku lilo lungo,
[02:52.41]Esuk awan wengi..
[02:55.85]Lungaku ndhuk,
[02:57.79]Mung golek rejeki..
[03:02.04]Dongakno wae,
[03:05.60]Awakku iki..
[03:08.97]Yen mulih,
[03:10.47]Dompetku ben isi..
[03:15.53]Yen mulih,
[03:17.55]Dompetku ben isi..
[03:22.35]Yen mulih iiih,
[03:27.67]Ora mbok seneni..
[03:30.67]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s