Laki Blesak

Versi: Tia Inova

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

REFF:
KULA BLI BAKAL KEGODA,
NING LANANG SUGIH DUNYA..
CINTA KULA NING KAKANG,
BLI BAKAL BISA ILANG..

NAJAN AKEH SING MOYOKI,
KULA BLI DADI ATI..
SING PENTING RUMAH TANGGA,
KULANE BAHAGIA..

SING BLESAK LAKI KULA,
BAGEN BLESAK SLALU TEK PUJA..
SASAK BUBRAK MALANG NING KALI,
BAGEN BLESAK EMAN NING RABI..

PERCUMA LAKI GANTENG,
YEN BAKAL LARA NING WETENG..
PERCUMA LAKI SUGIH,
YEN BAKALE NYAKITI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *