Ketan Opo Canthel

Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *