Ketan Opo Canthel


Ami-DS_Edi-Laras
Versi: Ami DS ft. Edi Laras

Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..

reff:
Pr:
Padang bulan koyo rino,
Ayo konco podho dolan suko-suko..
Tetembangan werno-werno,
Mugo-mugo bisoo nglipur ati gelo..

Soyo wengi soyo asri,
Yen disawang rembulane wis ndadari..
Koyo-koyo ambisik’i,
Roso kangen kang dadi telenge ati..

reff:
Lk: Pliket endi ndhuk ketan opo canthel,
Pr: Pliket ketan mas wong dicampur gulo..
Lk: Wong yen ngampet ndhuk mesti nganggo ngeyel,
Pr: Ngeyel tenan yo tak tinggal lungo..

Lk: Pliket endi ndhuk canthel opo ketan,
Pr: Pliket ketan mas ketan dirageni..
Lk: Sirah mumet ndhuk kowe ra usah rewel,
Pr: Mumet tenan mas mbok yo ditaleni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hwlblpch]
[ar: Ami DS ft. Edi Laras]
[ti: Ketan Opo Canthel]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:08]
[00:00.04]Ketan Opo Canthel
[00:00.04]by: Ami DS ft. Edi Laras
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Pr: Padang bulan koyo rino,
[00:31.80]Pr: Ayo konco
[00:33.42]Pr: podho dolan suko-suko..
[00:37.60]Pr: Tetembangan werno-werno,
[00:43.12]Pr: Mugo-mugo bisoo
[00:45.93]Pr: nglipur ati gelo..
[00:49.09]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[00:54.33]Pr: Yen disawang
[00:56.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[01:00.37]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[01:05.61]Pr: Roso kangen
[01:07.28]Pr: kang dadi telenge ati..
[01:11.63]
[01:19.82]>>>
[01:20.82]>>
[01:21.82]>
[01:22.82]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:24.92]Lk: ketan opo canthel,
[01:27.67]Pr: Pliket ketan mas
[01:30.16]Pr: wong dicampur gulo..
[01:33.71]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[01:35.76]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[01:39.00]Pr: Ngeyel tenan
[01:40.80]Pr: yo tak tinggal lungo..
[01:45.37]Lk: Pliket endi ndhuk
[01:47.28]Lk: canthel opo ketan,
[01:50.58]Pr: Pliket ketan mas
[01:52.95]Pr: ketan dirageni..
[01:56.44]Lk: Sirah mumet ndhuk
[01:58.24]Lk: kowe ra usah rewel,
[02:01.73]Pr: Mumet tenan mas
[02:04.29]Pr: mbok yo ditaleni..
[02:07.78]
[02:16.00]>>>
[02:17.00]>>
[02:18.00]>
[02:19.00]Pr: Padang bulan koyo rino,
[02:23.14]Pr: Ayo konco
[02:24.81]Pr: podho dolan suko-suko..
[02:29.10]Pr: Tetembangan werno-werno,
[02:34.68]Pr: Mugo-mugo bisoo
[02:37.31]Pr: nglipur ati gelo..
[02:40.84]Pr: Soyo wengi soyo asri,
[02:45.69]Pr: Yen disawang
[02:47.32]Pr: rembulane wis ndadari..
[02:52.49]Pr: Koyo-koyo ambisik’i,
[02:57.15]Pr: Roso kangen
[02:58.29]Pr: kang dadi telenge ati..
[03:03.12]
[03:11.49]>>>
[03:12.49]>>
[03:13.49]>
[03:14.49]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:16.69]Lk: ketan opo canthel,
[03:19.83]Pr: Pliket ketan mas
[03:21.95]Pr: wong dicampur gulo..
[03:25.68]Lk: Wong yen ngampet ndhuk
[03:27.61]Lk: mesti nganggo ngeyel,
[03:30.47]Pr: Ngeyel tenan
[03:32.60]Pr: yo tak tinggal lungo..
[03:37.01]Lk: Pliket endi ndhuk
[03:38.69]Lk: canthel opo ketan,
[03:41.92]Pr: Pliket ketan mas
[03:44.22]Pr: ketan dirageni..
[03:47.71]Lk: Sirah mumet ndhuk
[03:49.88]Lk: kowe ra usah rewel,
[03:52.62]Pr: Mumet tenan mas
[03:55.41]Pr: mbok yo ditaleni..
[03:59.21]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s