Sun Lilakno

Versi: Suliyana

Sing keroso awak isun dipiloro,
Ambi ulahe riko..
Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..

Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

reff:
Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..

reff:
Ha aaaaa..ha aaaaa..
Semene lawase sun iki riko tinggalno,
Ambi wong wadon liyo..

Ilange roso welas sun nong riko,
Saikine yoro mung dadi cerito..
Apuwo bengen isun gampang percoyo,
Ambi omongane riko..

reff:
Sing ngiro isun sing nyongko,
Riko kario tego..
Sing biso isun percoyo,
Riko kari mentolo..

Sun lilakno riko urip ring kono,
Urip nyanding wong liyo..
Mergo isun wis nyanding
Wong lanang liyo..
Hang lebih sempurno,
Timbangane riko..
Hang nggarai loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *