Setiyo Ing Ati

“Setiyo Ing Ati” Versi Ilse Setroredjo

Wiwit aku kepethuk kowe,
Aku tresno sliramu..
Kanti urip rukun lan bahagyo..
Opo toh kuwi ninggalke aku iki..

Susah neng ati eling kowe,
Remuk ing jroning atiku..
Yen eling katresnan pisanan,
Aku tetep tresno selawase..

Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..

reff:
Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *