Setiyo Ing Ati


Ilse-Setroredjo_7
Versi: Ilse Setroredjo

Wiwit aku kepethuk kowe,
Aku tresno sliramu..
Kanti urip rukun lan bahagyo..
Opo toh kuwi ninggalke aku iki..

Susah neng ati eling kowe,
Remuk ing jroning atiku..
Yen eling katresnan pisanan,
Aku tetep tresno selawase..

Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..

reff:
Saiki aku kangen kowe,
Pengen pethuk biso maneh..
Setyo ati ra biso lali,
Nganti pati ra bakal biso lali..

Katresnan sejati suci,
Aku ra bakal lali..
Katresnan sejati selawase,
Nganti pati ra biso lali..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Setiyo Ing Ati]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:42]
[id: bhsvloch]
[00:00.04]Setiyo Ing Ati
[00:00.04]by: Ilse Setroredjo
[00:29.04]
[00:31.04]>>>
[00:32.04]>>
[00:33.04]>
[00:34.04]Wiwit aku kepethuk kowe,
[00:42.24]Aku tresno sliramu..
[00:49.00]Kanti urip rukun lan bahagyo..
[00:56.79]Opo toh kuwi ninggalke aku iki..
[01:07.58]Susah neng ati eling kowe,
[01:16.08]Remuk ing jroning atiku..
[01:22.51]Yen eling katresnan pisanan,
[01:30.55]Aku tetep tresno selawase..
[01:39.59]Saiki aku kangen kowe,
[01:49.28]Pengen pethuk biso maneh..
[01:57.39]Setyo ati ra biso lali,
[02:05.08]Nganti pati ra bakal biso lali..
[02:13.61]Katresnan sejati suci,
[02:24.52]Aku ra bakal lali..
[02:30.19]Katresnan sejati selawase,
[02:37.63]Nganti pati ra biso lali..
[02:48.44]
[02:58.08]>>>
[02:59.08]>>
[03:00.08]>
[03:01.08]Saiki aku kangen kowe,
[03:09.53]Pengen pethuk biso maneh..
[03:17.24]Setyo ati ra biso lali,
[03:25.95]Nganti pati ra bakal biso lali..
[03:35.20]Katresnan sejati suci,
[03:43.72]Aku ra bakal lali..
[03:50.32]Katresnan sejati selawase,
[03:58.03]Nganti pati ra biso lali..
[04:14.57]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s