Kanggo Hang Keroso

Versi: Mahesa

Mung gending iki hang isun kumandangno,
Mesti baen kanggo hang keroso..
Roso welas hang mage sun pendem,
Mergo kuatir dhung riko sing demen..

Awak isun mung gedigi anane,
Olo rupo lan wong hang sing nduwe..
Nggantung urip nong laike gending,
Sun nyambung nyowo adol suworo..

reff:
Nong silir-silire angin sampekno salam isun,
Mung riko tangisane batin..
Mugo-mugo ngertio nong kahanan awak isun,
Nyonggo urip gedigi..

Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto,
Hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo..

Awak isun mung gedigi anane,
Olo rupo lan wong hang sing nduwe..
Nggantung urip nong laike gending,
Sun nyambung nyowo adol suworo..

reff:
Nong silir-silire angin sampekno salam isun,
Mung riko tangisane batin..
Mugo-mugo ngertio nong kahanan awak isun,
Nyonggo urip gedigi..

Nong silir-silire angin sampekno salam isun,
Mung riko tangisane batin..
Mugo-mugo ngertio nong kahanan awak isun,
Nyonggo urip gedigi..

Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto,
Hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo..
Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto,
Hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *