Kanggo Hang Keroso


Mahesa_6
Versi: Mahesa

Mung gending iki hang isun kumandangno,
Mesti baen kanggo hang keroso..
Roso welas hang mage sun pendem,
Mergo kuatir dhung riko sing demen..

Awak isun mung gedigi anane,
Olo rupo lan wong hang sing nduwe..
Nggantung urip nong laike gending,
Sun nyambung nyowo adol suworo..

reff:
Nong silir-silire angin sampekno salam isun,
Mung riko tangisane batin..
Mugo-mugo ngertio nong kahanan awak isun,
Nyonggo urip gedigi..

Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto,
Hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo..

Awak isun mung gedigi anane,
Olo rupo lan wong hang sing nduwe..
Nggantung urip nong laike gending,
Sun nyambung nyowo adol suworo..

reff:
Nong silir-silire angin sampekno salam isun,
Mung riko tangisane batin..
Mugo-mugo ngertio nong kahanan awak isun,
Nyonggo urip gedigi..

Nong silir-silire angin sampekno salam isun,
Mung riko tangisane batin..
Mugo-mugo ngertio nong kahanan awak isun,
Nyonggo urip gedigi..

Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto,
Hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo..
Mulo sawangen isun ojo mung separuh moto,
Hang katon nyoto ono mung jiwo lan rogo..
——————–
[ver: lyrics]
[id: vkkolich]
[ar: Mahesa]
[ti: Kanggo Hang Keroso]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:17]
[00:08.65]Hooo..hee..hhee.hheee..
[00:24.82]
[00:38.11]>>>
[00:39.11]>>
[00:40.11]>
[00:41.11]Mung gending iki
[00:44.20]hang isun kumandangno,
[00:49.33]Mesti baen
[00:51.18]kanggo hang keroso..
[00:56.84]Roso welas
[00:58.71]hang mage sun pendem,
[01:04.17]Mergo kuatir
[01:07.13]dhung riko sing demen..
[01:12.27]
[01:21.18]Awak isun
[01:22.98]mung gedigi anane,
[01:29.08]Olo rupo
[01:31.39]lan wong hang sing nduwe..
[01:36.77]Nggantung urip
[01:39.13]nong laike gending,
[01:45.05]Sun nyambung nyowo
[01:47.84]adol suworo..
[01:52.52]
[02:22.31]>>>
[02:23.31]>>
[02:24.31]>
[02:25.31]Nong silir-silire angin
[02:29.91]sampekno salam isun,
[02:33.26]Mung riko tangisane batin..
[02:41.40]Mugo-mugo ngertio
[02:44.89]nong kahanan awak isun,
[02:49.12]Nyonggo urip gedigi..
[02:56.77]Mulo sawangen isun
[03:00.81]ojo mung separuh moto,
[03:05.29]Hang katon nyoto ono
[03:08.03]mung jiwo lan rogo..
[03:13.25]
[03:21.16]Awak isun
[03:23.22]mung gedigi anane,
[03:28.43]Olo rupo
[03:30.60]lan wong hang sing nduwe..
[03:36.70]Nggantung urip
[03:38.88]nong laike gending,
[03:44.36]Sun nyambung nyowo
[03:48.09]adol suworo..
[03:52.44]
[04:22.01]>>>
[04:23.01]>>
[04:24.01]>
[04:25.01]Nong silir-silire angin
[04:29.11]sampekno salam isun,
[04:32.69]Mung riko tangisane batin..
[04:40.47]Mugo-mugo ngertio
[04:44.44]nong kahanan awak isun,
[04:48.73]Nyonggo urip gedigi..
[04:56.20]Nong silir-silire angin
[05:00.37]sampekno salam isun,
[05:04.54]Mung riko tangisane batin..
[05:12.37]Mugo-mugo ngertio
[05:16.17]nong kahanan awak isun,
[05:20.15]Nyonggo urip gedigi..
[05:28.25]Mulo sawangen isun
[05:31.98]ojo mung separuh moto,
[05:37.45]Hang katon nyoto ono
[05:39.75]mung jiwo lan rogo..
[05:45.91]Mulo sawangen isun
[05:49.07]ojo mung separuh moto,
[05:53.17]Hang katon nyoto ono
[05:56.85]mung jiwo lan rogo..
[06:00.94]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s