Angin Dalu


Vita_1
Versi: Vita

Ibarat angin dalu hang ngerasuk ring dodo,
Sepine ati iki sing kuat sun nyonggo..
Kangen keliwat kangen atinisun nyang riko,
Opo tah riko sing keroso..

Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

reff:
Ibarat angin dalu hang ngerasuk ring dodo,
Sepine ati iki sing kuat sun nyonggo..
Kangen keliwat kangen atinisun nyang riko,
Opo tah riko sing keroso..

Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

reff:
Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..
———————
[ver: lyrics]
[id: zhcilich]
[ar: Vita]
[ti: Angin Dalu]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:36]
[00:00.02]Angin Dalu
[00:00.02]by: Vita
[00:34.02]
[00:36.00]>>>
[00:37.00]>>
[00:38.00]>
[00:39.00]Ibarat angin dalu
[00:42.22]hang ngerasuk ring dodo,
[00:46.65]Sepine ati iki
[00:50.01]sing kuat sun nyonggo..
[00:54.73]Kangen keliwat kangen
[00:58.10]atinisun nyang riko,
[01:02.14]Opo tah riko sing keroso..
[01:10.41]
[01:13.09]Mergane ati sing tau ngeliyo,
[01:21.43]Welas iki mung kanggo riko..
[01:28.65]Abote roso nyonggo kangen iki,
[01:37.11]Isun sing kuat,
[01:40.59]Riko sing ono teko..
[01:46.07]Riko sing ono teko..
[01:52.73]
[02:02.08]>>>
[02:03.08]>>
[02:04.08]>
[02:05.08]Ibarat angin dalu
[02:08.66]hang ngerasuk ring dodo,
[02:13.08]Sepine ati iki
[02:16.82]sing kuat sun nyonggo..
[02:21.29]Kangen keliwat kangen
[02:24.90]atinisun nyang riko,
[02:28.76]Opo tah riko sing keroso..
[02:36.47]
[02:39.84]Mergane ati sing tau ngeliyo,
[02:47.92]Welas iki mung kanggo riko..
[02:55.16]Abote roso nyonggo kangen iki,
[03:03.72]Isun sing kuat,
[03:07.03]Riko sing ono teko..
[03:13.17]Riko sing ono teko..
[03:19.20]
[03:28.03]>>>
[03:29.03]>>
[03:30.03]>
[03:31.03]Mergane ati sing tau ngeliyo,
[03:38.93]Welas iki mung kanggo riko..
[03:46.46]Abote roso nyonggo kangen iki,
[03:54.80]Isun sing kuat,
[03:57.85]Riko sing ono teko..
[04:04.22]Riko sing ono teko..
[04:10.97]
—————-
Preview:

Advertisements

2 thoughts on “Angin Dalu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s