Angin Dalu

Versi: Vita Alvia

Ibarat angin dalu hang ngerasuk ring dodo,
Sepine ati iki sing kuat sun nyonggo..
Kangen keliwat kangen atinisun nyang riko,
Opo tah riko sing keroso..

Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

reff:
Ibarat angin dalu hang ngerasuk ring dodo,
Sepine ati iki sing kuat sun nyonggo..
Kangen keliwat kangen atinisun nyang riko,
Opo tah riko sing keroso..

Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

reff:
Mergane ati sing tau ngeliyo,
Welas iki mung kanggo riko..
Abote roso nyonggo kangen iki,
Isun sing kuat,
Riko sing ono teko..
Riko sing ono teko..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *