Tingeling


Ega-Gebbyca_1
Lirik lagu Sanguturu ke-3550 Tingeling
Versi: Ega Gebbyca

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..

REFF:
APA KIEN HUKUM KARMA,
SING MENIMPA NING DIRI KULA..
SEBAB BENGEN SUN RUMASA,
SERING JANJI SING ORA NYATA..

NING SETIAP WONG LANANG,
SELALU KEPENGEN MENANG..
YEN WIS ASIL MAKSUDE,
TEK TINGGAL KARI BAE..

SAPA SING PERNAH KEBAYANG,
AKIBAT TINGKAH WONG LANANG..
TAPI KULA WIS NGALAMI,
WAKTU DILELARA LAKI..

TINGELING AMPUN
LARANE SETENGAH MATI..
TINGELING AMPUN
SAMPE KAPAN ORA LALI..

PADAHAL KURANG SEPIRA,
EMANE NING KELUARGA..
NERIMA NING SEGALANE,
SANDANG SANDING LAN SANDUNGE..
——————
[ver: lyrics]
[id: lpzqlvch]
[ar: Ega Gebbyca]
[ti: Tingeling]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.03]Tingeling
[00:00.03]by: Ega Gebbyca
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Sapa sing pernah kebayang,
[00:35.06]Akibat tingkah wong lanang..
[00:38.32]Tapi kula wis ngalami,
[00:42.47]Waktu dilelara laki..
[00:46.71]Tingeling ampun
[00:50.04]Larane setengah mati..
[00:53.45]Tingeling ampun
[00:56.63]Sampe kapan ora lali..
[01:00.36]Padahal kurang sepira,
[01:04.03]Emane ning keluarga..
[01:07.52]Nerima ning segalane,
[01:10.88]Sandang sanding
[01:13.07]lan sandunge..
[01:16.22]
[01:47.07]>>>
[01:48.07]>>
[01:49.07]>
[01:50.07]Apa kien hukum karma,
[01:55.37]Sing menimpa ning diri kula..
[02:02.01]
[02:07.10]Sebab bengen sun rumasa,
[02:11.71]Sering janji sing ora nyata..
[02:18.49]Ning setiap wong lanang,
[02:21.30]Selalu kepengen menang..
[02:24.22]Yen wis asil maksude,
[02:27.51]Tek tinggal kari bae..
[02:32.12]Padahal kurang sepira,
[02:35.00]Emane ning keluarga..
[02:38.53]Nerima ning segalane,
[02:42.70]Sandang sanding
[02:44.44]lan sandunge..
[02:47.25]
[03:18.00]>>>
[03:19.00]>>
[03:20.00]>
[03:21.00]Apa kien hukum karma,
[03:26.30]Sing menimpa ning diri kula..
[03:32.28]
[03:38.17]Sebab bengen sun rumasa,
[03:42.65]Sering janji sing ora nyata..
[03:49.12]Ning setiap wong lanang,
[03:52.04]Selalu kepengen menang..
[03:55.09]Yen wis asil maksude,
[03:58.39]Tek tinggal kari bae..
[04:03.00]Sapa sing pernah kebayang,
[04:06.53]Akibat tingkah wong lanang..
[04:09.53]Tapi kula wis ngalami,
[04:13.75]Waktu dilelara laki..
[04:18.30]Tingeling ampun
[04:21.41]Larane setengah mati..
[04:24.64]Tingeling ampun
[04:27.38]Sampe kapan ora lali..
[04:31.61]Padahal kurang sepira,
[04:35.41]Emane ning keluarga..
[04:38.70]Nerima ning segalane,
[04:42.13]Sandang sanding
[04:44.75]lan sandunge..
[04:47.85]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s