Wis Mbandreng


Ian-Faster
Versi: Ian Faster

Mbadog ora mbadog,
Asal karo ko..
Asal ndeleng kowe mesem,
Nyong wis ayem..

Kencot ora kencot,
Ora dirasa..
Sing penting ana pulsa,
Nggo nelpon kowe..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..

Adus ora adus,
Kowe tetep ayu..
Makin mambu
Inyong makin seneng..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: unpslvch]
[ar: Ian Faster]
[ti: Wis Mbandreng]
[al: Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:36]
[00:00.04]Wis Mbandreng
[00:00.04]by: Ian Faster
[00:12.04]
[00:14.04]>>>
[00:15.04]>>
[00:16.04]>
[00:17.04]Mbadog ora mbadog
[00:20.23]asal karo ko,
[00:23.15]Asal ndeleng kowe mesem
[00:26.78]nyong wis ayem..
[00:28.73]
[00:31.68]Kencot ora kencot
[00:35.20]ora dirasa,
[00:38.29]Sing penting ana pulsa
[00:42.02]nggo nelpon kowe..
[00:45.39]Lunga endi bae,
[00:48.59]Esuk awan sore bengi..
[00:53.41]Sing tak kangeni kowe,
[00:56.71]Sing tak pengini kowe..
[01:01.03]Panas apa udan,
[01:04.40]Banjir apa gunung mbledug..
[01:08.40]Sing tak kangeni kowe,
[01:11.64]Sing tak pengini kowe..
[01:15.47]Nyong wis mbandreng..
[01:18.49]Yeihh..
[01:21.78]
[01:25.15]Adus ora adus
[01:27.76]kowe tetep ayu,
[01:30.82]Makin mambu
[01:33.39]inyong makin seneng..
[01:37.51]Lunga endi bae,
[01:41.64]Esuk awan sore bengi..
[01:45.77]Sing tak kangeni kowe,
[01:49.21]Sing tak pengini kowe..
[01:53.52]Panas apa udan,
[01:56.84]Banjir apa gunung mbledug..
[02:00.71]Sing tak kangeni kowe,
[02:04.14]Sing tak pengini kowe..
[02:08.15]Nyong wis mbandreng..
[02:11.22]Yeihh..
[02:15.65]Nyong wis mbandreng..
[02:19.77]Yeihh..
[02:23.27]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s