Wis Mbandreng

Versi: Ian Faster

Mbadog ora mbadog,
Asal karo ko..
Asal ndeleng kowe mesem,
Nyong wis ayem..

Kencot ora kencot,
Ora dirasa..
Sing penting ana pulsa,
Nggo nelpon kowe..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..

Adus ora adus,
Kowe tetep ayu..
Makin mambu
Inyong makin seneng..

Lunga endi bae,
Esuk awan sore bengi..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..

Panas apa udan,
Banjir apa gunung mbledug..
Sing tak kangeni kowe,
Sing tak pengini kowe..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..
Nyong wis mbandreng..
Yeihh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *