Jumpet

Versi: Adistya Mayasari

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *