Jumpet


Adistya-Mayasari_8
Versi: Adistya Mayasari

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..

Roso jumpet mesti ono,
Roso kuatir mulo nyikso,
Sakat sing ono riko..

Keroso kari keroso,
Mendem kangen saben dino,
Sakat sing ono riko..

Saiki riko nong endi,
Opo tah riko wis lali,
Nong janjine nong welase..

reff:
Sun uncalaken kangen iki,
Myakne yo sing kari nyikso..

Tetep sun rumat welas iki,
Masio riko sing ono..
—————-
[ver: lyrics]
[id: uionlvch]
[ar: Adistya Mayasari]
[ti: Jumpet]
[al: Dangdut Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:53]
[00:00.05]Jumpet
[00:00.05]by: Adistya Mayasari
[00:33.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Roso jumpet mesti ono,
[00:42.05]Roso kuatir mulo nyikso,
[00:45.94]Sakat sing ono riko..
[00:51.04]
[00:54.09]Keroso kari keroso,
[00:58.26]Mendem kangen saben dino,
[01:02.56]Sakat sing ono riko..
[01:07.78]
[01:11.08]Saiki riko nong endi,
[01:18.30]Opo tah riko wis lali,
[01:23.96]Nong janjine nong welase..
[01:34.21]
[01:39.58]Roso jumpet mesti ono,
[01:43.61]Roso kuatir mulo nyikso,
[01:47.71]Sakat sing ono riko..
[01:53.19]
[01:55.92]Keroso kari keroso,
[01:59.91]Mendem kangen saben dino,
[02:04.14]Sakat sing ono riko..
[02:10.18]
[02:12.53]Saiki riko nong endi,
[02:21.00]Opo tah riko wis lali,
[02:26.77]Nong janjine nong welase..
[02:36.42]
[03:18.05]>>>
[03:19.05]>>
[03:20.05]>
[03:21.05]Sun uncalaken kangen iki,
[03:28.62]Myakne yo sing kari nyikso..
[03:35.34]
[03:53.18]Tetep sun rumat welas iki,
[04:01.64]Masio riko sing ono..
[04:11.42]
[04:13.02]Roso jumpet mesti ono,
[04:17.30]Roso kuatir mulo nyikso,
[04:21.22]Sakat sing ono riko..
[04:26.63]
[04:29.42]Keroso kari keroso,
[04:33.51]Mendem kangen saben dino,
[04:37.56]Sakat sing ono riko..
[04:43.54]
[04:45.79]Saiki riko nong endi,
[04:53.93]Opo tah riko wis lali,
[05:00.15]Nong janjine nong welase..
[05:09.65]
[05:51.01]>>>
[05:52.01]>>
[05:53.01]>
[05:54.01]Sun uncalaken kangen iki,
[06:02.11]Myakne yo sing kari nyikso..
[06:08.42]
[06:26.34]Tetep sun rumat welas iki,
[06:34.92]Masio riko sing ono..
[06:45.31]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s