Sliramu (Tum Hi Ho)


Magdalena_Paijo-Londo
Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
Versi: Magdalena ft. Paijo Londo

Lk:
Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..

Mung sliramu sing ono neng njero atiku,
Ora biso diganti wong liyo..
Yen nganti aku pepisahan karo sliramu,
Bebasan nyowo pisah karo rogo..

Pr:
Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..

Atiku iki ra biso mblenjani,
Yo mung sliramu sing neng njero ati..
Senadyan akeh pacoban lan godha,
Janji neng ati ra pisah selawase..

Lk:
Sepisanan ketemu aku ra biso turu,
Mung tansah kelingan esem guyumu..
Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

reff:
Lk:
Sayang iki selawase,
Tresno iki sak teruse..
Ora biso ilang soko angenku,
Ora biso ilang soko atiku..

Sing tak suwun sliramu,
Ojo nganti mblenjani,
Yen cidro
Luwih becik aku mati..

Pr:
Yo mung sliramu,
Pancen sliramu sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..

Lk:
Sliramu pancen sliramu,
Sing dadi pepujanku..
Neng ati ra biso lali,
Tresnaku yo mung sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: azkvlach]
[ar: Magdalena ft. Paijo Londo]
[ti: Sliramu (Tum Hi Ho)]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.02]Sliramu (Tum Hi Ho versi Jawa)
[00:00.02]by: Magdalena ft. Paijo Londo
[00:13.02]
[00:15.75]>>>
[00:16.75]>>
[00:17.75]>
[00:18.75]Lk: Mung sliramu
[00:20.38]Lk: sing ono neng njero atiku,
[00:23.99]Lk: Ora biso diganti wong liyo..
[00:28.77]
[00:33.68]Lk: Mung sliramu
[00:36.10]Lk: sing ono neng njero atiku,
[00:39.65]Lk: Ora biso diganti wong liyo..
[00:44.82]Lk: Yen nganti aku
[00:46.80]Lk: pepisahan karo sliramu,
[00:50.02]Lk: Bebasan nyowo
[00:51.65]Lk: pisah karo rogo..
[00:55.70]
[01:05.95]Pr: Atiku iki
[01:07.51]Pr: ra biso mblenjani,
[01:10.87]Pr: Yo mung sliramu
[01:12.42]Pr: sing neng njero ati..
[01:17.16]
[01:21.20]Pr: Atiku iki
[01:23.13]Pr: ra biso mblenjani,
[01:26.36]Pr: Yo mung sliramu
[01:28.22]Pr: sing neng njero ati..
[01:31.66]Pr: Senadyan akeh
[01:34.14]Pr: pacoban lan godha,
[01:36.87]Pr: Janji neng ati
[01:38.49]Pr: ra pisah selawase..
[01:42.42]Lk: Sepisanan ketemu
[01:44.27]Lk: aku ra biso turu,
[01:46.90]Lk: Mung tansah kelingan
[01:48.88]Lk: esem guyumu..
[01:52.80]
[01:54.23]Pr: Yo mung sliramu,
[01:57.10]Pr: Pancen sliramu
[02:00.02]Pr: sing dadi pepujanku..
[02:05.18]Pr: Neng ati ra biso lali,
[02:10.53]Pr: Tresnaku yo mung sliramu..
[02:15.64]
[02:32.79]>>>
[02:33.79]>>
[02:34.79]>
[02:35.79]Lk: Sayang iki selawase,
[02:41.58]Lk: Tresno iki sak teruse..
[02:46.56]Lk: Ora biso ilang soko angenku,
[02:52.28]Lk: Ora biso ilang soko atiku..
[02:57.14]Lk: Sing tak suwun sliramu,
[02:59.94]Lk: Ojo nganti mblenjani,
[03:02.62]Lk: Yen cidro
[03:03.60]Lk: Luwih becik aku mati..
[03:08.03]
[03:10.05]Pr: Yo mung sliramu,
[03:12.58]Pr: Pancen sliramu
[03:15.51]Pr: sing dadi pepujanku..
[03:20.79]Pr: Neng ati ra biso lali,
[03:25.83]Pr: Tresnaku yo mung sliramu..
[03:31.87]Lk: Sliramu pancen sliramu,
[03:36.67]Lk: Sing dadi pepujanku..
[03:41.95]Lk: Neng ati ra biso lali,
[03:46.61]Lk: Tresnaku yo mung sliramu..
[03:53.21]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s