Seumpomo

Versi: Nanda Feraro

Seumpomo riko ulan,
Isun hang dadi srengenge..
Seumpomo riko kembang,
Isun dadi gagange..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

reff:
Sing ono gunone,
Isun tanpo riko..
Sing ono artine,
Isun tanpo welas riko..

Paran artine ulan,
Tanpo sunare srengenge..
Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..

reff:
Seumpomo riko ulan,
Isun hang dadi srengenge..
Seumpomo riko kembang,
Isun dadi gagange..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

Riko dadi welas,
Isun dadi sayang..
Riko hang kangen,
Isun hang rindu..

Sing ono gunone,
Isun tanpo riko..
Sing ono artine,
Isun tanpo welas riko..

Paran artine ulan,
Tanpo sunare srengenge..
Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..

Sing ono gunone,
Isun tanpo riko..
Sing ono artine,
Isun tanpo welas riko..

Paran artine ulan,
Tanpo sunare srengenge..
Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..

Bengi sing biso terang,
Bakal peteng selawase..
Seumpomo riko ulan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *