Sepurane (indah proborini)

Versi: Kholis Hamdani ft. Indah Proborini

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku pancen nate janji..
Pr:
Wong janji,
Ora keno blenjani..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku tetep ora lali..
Pr:
Ojo nganti,
Pancen kabeh wis diniati..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku jane mung guyonan..
Pr:
Nek guyonan,
Lha kok nganggo ngono-ngonoan..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku aku kudu piye..
Pr:
Piya-piye,
Tetep nanggung akibate..

reff:
Lk:
Yen ngerti koyo ngene,
Ojo nganggo pijet-pijetan..
Pr:
Lha wong tangan kanan sing mijet,
Kiwo kluyuran..

Lk:
Bareng tak rasakno enak,
Gak kesuwen tak blablasno pisan..
Pr:
Gembolanku saiki,
Wis meh rong ulan mas..

reff:
Lk:
Sepurane,
Aku aku aku jane mung guyonan..
Pr:
Nek guyonan,
Lha kok nganggo ngono-ngonoan..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku aku kudu piye..
Pr:
Piya-piye,
Tetep nanggung akibate..

reff:
Lk:
Yen ngerti koyo ngene,
Ojo nganggo pijet-pijetan..
Pr:
Lha wong tangan kanan sing mijet,
Kiwo kluyuran..

Lk:
Bareng tak rasakno enak,
Gak kesuwen tak blablasno pisan..
Pr:
Gembolanku saiki,
Wis meh rong ulan mas..

reff:
Lk:
Sepurane,
Aku aku aku pancen nate janji..
Pr:
Wong janji,
Ora keno blenjani..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku tetep ora lali..
Pr:
Ojo nganti,
Pancen kabeh wis diniati..

Lk: Sepurane..,
Pr: Ha.. emoh aku..
Lk: Sepurane sepurane sepurane..
Pr: Ha.. piye aku..

Lk: Sepurane sepurane sepurane..
Pr: Ha.. mangkel aku..
Lk: Sepurane sepurane sepurane..
Pr: Ha.. pegel aku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *