Sepurane (indah proborini)


Kholis-Hamdani_Indah-Proborini
Versi: Kholis Hamdani ft. Indah Proborini

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku pancen nate janji..
Pr:
Wong janji,
Ora keno blenjani..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku tetep ora lali..
Pr:
Ojo nganti,
Pancen kabeh wis diniati..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku jane mung guyonan..
Pr:
Nek guyonan,
Lha kok nganggo ngono-ngonoan..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku aku kudu piye..
Pr:
Piya-piye,
Tetep nanggung akibate..

reff:
Lk:
Yen ngerti koyo ngene,
Ojo nganggo pijet-pijetan..
Pr:
Lha wong tangan kanan sing mijet,
Kiwo kluyuran..

Lk:
Bareng tak rasakno enak,
Gak kesuwen tak blablasno pisan..
Pr:
Gembolanku saiki,
Wis meh rong ulan mas..

reff:
Lk:
Sepurane,
Aku aku aku jane mung guyonan..
Pr:
Nek guyonan,
Lha kok nganggo ngono-ngonoan..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku aku kudu piye..
Pr:
Piya-piye,
Tetep nanggung akibate..

reff:
Lk:
Yen ngerti koyo ngene,
Ojo nganggo pijet-pijetan..
Pr:
Lha wong tangan kanan sing mijet,
Kiwo kluyuran..

Lk:
Bareng tak rasakno enak,
Gak kesuwen tak blablasno pisan..
Pr:
Gembolanku saiki,
Wis meh rong ulan mas..

reff:
Lk:
Sepurane,
Aku aku aku pancen nate janji..
Pr:
Wong janji,
Ora keno blenjani..

Lk:
Sepurane,
Aku aku aku tetep ora lali..
Pr:
Ojo nganti,
Pancen kabeh wis diniati..

Lk: Sepurane..,
Pr: Ha.. emoh aku..
Lk: Sepurane sepurane sepurane..
Pr: Ha.. piye aku..

Lk: Sepurane sepurane sepurane..
Pr: Ha.. mangkel aku..
Lk: Sepurane sepurane sepurane..
Pr: Ha.. pegel aku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: obwoknch]
[ar: Kholis Hamdani ft. Indah Proborini]
[ti: Sepurane]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:43]
[00:00.06]Sepurane
[00:00.06]by: Kholis Hamdani ft. Indah Proborini
[00:26.06]
[00:28.86]>>>
[00:29.86]>>
[00:30.86]>
[00:31.86]Lk: Sepurane,
[00:35.86]Lk: Aku aku aku pancen nate janji..
[00:38.97]Pr: Wong janji,
[00:41.27]Pr: Ora keno blenjani..
[00:45.37]Lk: Sepurane,
[00:48.20]Lk: Aku aku aku tetep ora lali..
[00:52.35]Pr: Ojo nganti,
[00:54.46]Pr: Pancen kabeh wis diniati..
[00:59.38]
[01:05.41]Lk: Sepurane,
[01:08.58]Lk: Aku aku aku jane mung guyonan..
[01:12.56]Pr: Nek guyonan,
[01:14.43]Pr: Lha kok nganggo ngono-ngonoan..
[01:18.73]Lk: Sepurane,
[01:21.65]Lk: Aku aku aku aku kudu piye..
[01:25.30]Pr: Piya-piye,
[01:27.61]Pr: Tetep nanggung akibate..
[01:31.72]
[01:42.46]>>>
[01:43.46]>>
[01:44.46]>
[01:45.46]Lk: Yen ngerti koyo ngene,
[01:48.46]Lk: Ojo nganggo pijet-pijetan..
[01:51.72]Pr: Lha wong tangan kanan sing mijet,
[01:54.60]Pr: Kiwo kluyuran..
[01:58.14]Lk: Bareng tak rasakno enak,
[02:01.24]Lk: Gak kesuwen tak blablasno pisan..
[02:04.79]Pr: Gembolanku saiki,
[02:07.54]Pr: Wis meh rong ulan mas..
[02:13.44]
[02:22.76]>>>
[02:23.76]>>
[02:24.76]>
[02:25.76]Lk: Sepurane,
[02:29.76]Lk: Aku aku aku jane mung guyonan..
[02:32.83]Pr: Nek guyonan,
[02:34.62]Pr: Lha kok nganggo ngono-ngonoan..
[02:39.24]Lk: Sepurane,
[02:42.22]Lk: Aku aku aku aku kudu piye..
[02:46.02]Pr: Piya-piye,
[02:48.05]Pr: Tetep nanggung akibate..
[02:52.12]
[03:17.02]>>>
[03:18.02]>>
[03:19.02]>
[03:20.02]Lk: Yen ngerti koyo ngene,
[03:22.42]Lk: Ojo nganggo pijet-pijetan..
[03:25.48]Pr: Lha wong tangan kanan sing mijet,
[03:28.41]Pr: Kiwo kluyuran..
[03:32.07]Lk: Bareng tak rasakno enak,
[03:35.13]Lk: Gak kesuwen tak blablasno pisan..
[03:38.98]Pr: Gembolanku saiki,
[03:41.66]Pr: Wis meh rong ulan mas..
[03:47.75]
[03:57.02]>>>
[03:58.02]>>
[03:59.02]>
[04:00.02]Lk: Sepurane,
[04:03.52]Lk: Aku aku aku pancen nate janji..
[04:06.68]Pr: Wong janji,
[04:08.97]Pr: Ora keno blenjani..
[04:13.45]Lk: Sepurane,
[04:16.38]Lk: Aku aku aku tetep ora lali..
[04:19.79]Pr: Ojo nganti,
[04:21.91]Pr: Pancen kabeh wis diniati..
[04:26.33]Lk: Sepurane..,
[04:33.85]Pr: Ha.. emoh aku..
[04:39.52]Lk: Sepurane sepurane sepurane..
[04:46.86]Pr: Ha.. piye aku..
[04:52.70]Lk: Sepurane sepurane sepurane..
[05:00.05]Pr: Ha.. mangkel aku..
[05:05.89]Lk: Sepurane sepurane sepurane..
[05:13.85]Pr: Ha.. pegel aku..
[05:18.70]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s