Lele Diwedangi

Versi: Suliyana

Ha ha haa..
Ha ha haa..
Ha ha haa..

Nong endi nggoleti kembang ati,
Hang wis ilang..
Nggowo welase roso,
Saiki mung impenan..

Kegowo iline,
Banyu wayah banjir..
Saiki sun welas,
Kok riko nyingkrih..

Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

reff:
Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang keloro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *