Lele Diwedangi


Suliyana_25
Versi: Suliyana

Ha ha haa..
Ha ha haa..
Ha ha haa..

Nong endi nggoleti kembang ati,
Hang wis ilang..
Nggowo welase roso,
Saiki mung impenan..

Kegowo iline,
Banyu wayah banjir..
Saiki sun welas,
Kok riko nyingkrih..

Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

reff:
Sun anti-anti tekane riko,
Kembange ati..
Obahe suket ring latar,
Gawe isun kemesar..

Teko-o
Teko-o merene..
Sawangen tulien,
Isun koyo lele diwedangi..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..

Isun saiki riko tinggal,
Wayah welas ring ati
wis kadhung mekar..
Isun saiki riko pethal,
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang ngunduh loro..

Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo..
Apuwo saiki
Isun hang keloro..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wzvhlcch]
[ar: Suliyana]
[ti: Lele Diwedangi]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:19]
[00:00.09]Lele Diwedangi – Suliyana
[00:04.09]
[00:06.09]>>>
[00:07.09]>>
[00:08.09]>
[00:09.09]Ha ha haa..
[00:11.49]Ha ha haa..
[00:13.19]Ha ha haa..
[00:18.81]
[00:30.12]Nong endi nggoleti
[00:34.23]kembang ati,
[00:35.94]Hang wis ilang..
[00:38.76]Nggowo welase roso,
[00:42.39]Saiki mung impenan..
[00:46.07]Kegowo iline
[00:50.06]Banyu wayah banjir..
[00:55.68]Saiki sun welas,
[00:59.07]Kok riko nyingkrih..
[01:07.44]
[01:19.14]Sun anti-anti tekane riko,
[01:24.14]Kembange ati..
[01:27.16]Obahe suket ring latar,
[01:30.60]Gawe isun kemesar..
[01:34.48]Teko-o teko-o merene..
[01:41.28]Sawangen tulien,
[01:45.60]Isun koyo lele diwedangi..
[01:52.78]
[01:55.72]Isun saiki riko tinggal,
[02:03.41]Wayah welas ring ati
[02:06.38]wis kadhung mekar..
[02:11.25]Isun saiki riko pethal,
[02:18.52]Opo sing rumongso
[02:21.36]riko hang nandur wowo..
[02:26.54]Apuwo saiki
[02:29.93]Isun hang ngunduh loro..
[02:35.85]
[03:00.01]>>>
[03:01.01]>>
[03:02.01]>
[03:03.01]Sun anti-anti tekane riko,
[03:08.11]Kembange ati..
[03:10.47]Obahe suket ring latar,
[03:14.33]Gawe isun kemesar..
[03:18.08]Teko-o teko-o merene..
[03:25.21]Sawangen tulien,
[03:29.07]Isun koyo lele diwedangi..
[03:36.71]
[03:39.39]Isun saiki riko tinggal,
[03:47.14]Wayah welas ring ati
[03:49.95]wis kadhung mekar..
[03:55.26]Isun saiki riko pethal,
[04:02.14]Opo sing rumongso
[04:05.19]riko hang nandur wowo..
[04:10.49]Isun saiki riko tinggal,
[04:17.43]Wayah welas ring ati
[04:21.49]wis kadhung mekar..
[04:26.06]Isun saiki riko pethal,
[04:32.68]Opo sing rumongso
[04:36.18]riko hang nandur wowo..
[04:40.86]Apuwo saiki
[04:43.58]isun hang ngunduh loro..
[04:49.00]Opo sing rumongso
[04:51.88]riko hang nandur wowo..
[04:56.44]Apuwo saiki
[04:59.07]isun hang keloro..
[05:04.50]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s