Riko Sing Kanggo


Versi: Mahesa

Wis tau isun riko sayangi,
Wis tau isun riko welasi..
Yo wis gedigu, yo wis gedigu
Yo gedigu baen..

Hang kerep isun riko larani,
Hang kerep isun riko tatoni..
Timbang sayange, timbang welase
Akehan susahe..

Sing betah wis atinisun,
Muntap wis atinisun..

reff:
Riko wis sing kanggo maning,
Manggon nong atinisun..
Keseron riko sembrono,
Nyaman nyang awak isun..

Nyingkriho riko ngaliho,
Ati wis kadhung gelo..
Kumpulo tetep percumo,
Riko sing kanggo maning..

Wis tau isun riko sayangi,
Wis tau isun riko welasi..
Yo wis gedigu, yo wis gedigu
Yo gedigu baen..

Hang kerep isun riko larani,
Hang kerep isun riko tatoni..
Timbang sayange, timbang welase
Akehan susahe..

Sing betah wis atinisun,
Muntap wis atinisun..

reff:
Riko wis sing kanggo maning,
Manggon nong atinisun..
Keseron riko sembrono,
Nyaman nyang awak isun..

Nyingkriho riko ngaliho,
Ati wis kadhung gelo..
Kumpulo tetep percumo,
Riko sing kanggo maning..

Riko wis sing kanggo maning,
Manggon nong atinisun..
Keseron riko sembrono,
Nyaman nyang awak isun..

Nyingkriho riko ngaliho,
Ati wis kadhung gelo..
Kumpulo tetep percumo,
Riko sing kanggo maning..
Riko sing kanggo maning..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *