Riko Sing Kanggo


Mahesa_5
Versi: Mahesa

Wis tau isun riko sayangi,
Wis tau isun riko welasi..
Yo wis gedigu, yo wis gedigu
Yo gedigu baen..

Hang kerep isun riko larani,
Hang kerep isun riko tatoni..
Timbang sayange, timbang welase
Akehan susahe..

Sing betah wis atinisun,
Muntap wis atinisun..

reff:
Riko wis sing kanggo maning,
Manggon nong atinisun..
Keseron riko sembrono,
Nyaman nyang awak isun..

Nyingkriho riko ngaliho,
Ati wis kadhung gelo..
Kumpulo tetep percumo,
Riko sing kanggo maning..

Wis tau isun riko sayangi,
Wis tau isun riko welasi..
Yo wis gedigu, yo wis gedigu
Yo gedigu baen..

Hang kerep isun riko larani,
Hang kerep isun riko tatoni..
Timbang sayange, timbang welase
Akehan susahe..

Sing betah wis atinisun,
Muntap wis atinisun..

reff:
Riko wis sing kanggo maning,
Manggon nong atinisun..
Keseron riko sembrono,
Nyaman nyang awak isun..

Nyingkriho riko ngaliho,
Ati wis kadhung gelo..
Kumpulo tetep percumo,
Riko sing kanggo maning..

Riko wis sing kanggo maning,
Manggon nong atinisun..
Keseron riko sembrono,
Nyaman nyang awak isun..

Nyingkriho riko ngaliho,
Ati wis kadhung gelo..
Kumpulo tetep percumo,
Riko sing kanggo maning..
Riko sing kanggo maning..
—————–
[ver: lyrics]
[id: zpaclcch]
[ar: Mahesa]
[ti: Riko Sing Kanggo]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:08]
[00:00.03]Riko Sing Kanggo
[00:00.03]by: Mahesa
[00:42.03]
[00:44.03]>>>
[00:45.03]>>
[00:46.03]>
[00:47.03]Wis tau isun riko sayangi,
[00:51.87]Wis tau isun riko welasi..
[00:56.06]Yo wis gedigu,
[00:58.42]yo wis gedigu
[01:01.04]Yo gedigu baen..
[01:04.20]
[01:08.12]Hang kerep isun riko larani,
[01:11.92]Hang kerep isun riko tatoni..
[01:16.72]Timbang sayange,
[01:19.33]timbang welase
[01:21.63]Akehan susahe..
[01:24.99]
[01:28.54]Sing betah wis atinisun,
[01:33.26]Muntap wis atinisun..
[01:38.25]
[02:16.02]>>>
[02:17.02]>>
[02:18.02]>
[02:19.02]Riko wis sing kanggo maning,
[02:23.62]Manggon nong atinisun..
[02:27.91]Keseron riko sembrono,
[02:32.50]Nyaman nyang awak isun..
[02:37.11]Nyingkriho riko ngaliho,
[02:42.48]Ati wis kadhung gelo..
[02:47.19]Kumpulo tetep percumo,
[02:51.54]Riko sing kanggo maning..
[02:56.27]
[03:03.24]Wis tau isun riko sayangi,
[03:07.67]Wis tau isun riko welasi..
[03:12.33]Yo wis gedigu,
[03:15.19]yo wis gedigu
[03:17.33]Yo gedigu baen..
[03:20.48]
[03:24.22]Hang kerep isun riko larani,
[03:27.93]Hang kerep isun riko tatoni..
[03:32.78]Timbang sayange,
[03:35.65]timbang welase
[03:38.00]Akehan susahe..
[03:41.31]
[03:45.04]Sing betah wis atinisun,
[03:49.27]Muntap wis atinisun..
[03:54.75]
[04:33.05]>>>
[04:34.05]>>
[04:35.05]>
[04:36.05]Riko wis sing kanggo maning,
[04:39.95]Manggon nong atinisun..
[04:44.61]Keseron riko sembrono,
[04:48.97]Nyaman nyang awak isun..
[04:54.06]Nyingkriho riko ngaliho,
[04:58.10]Ati wis kadhung gelo..
[05:02.78]Kumpulo tetep percumo,
[05:07.12]Riko sing kanggo maning..
[05:12.54]Riko wis sing kanggo maning,
[05:16.34]Manggon nong atinisun..
[05:21.19]Keseron riko sembrono,
[05:25.35]Nyaman nyang awak isun..
[05:30.65]Nyingkriho riko ngaliho,
[05:34.87]Ati wis kadhung gelo..
[05:39.54]Kumpulo tetep percumo,
[05:43.95]Riko sing kanggo maning..
[05:49.06]Riko sing kanggo maning..
[05:53.35]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s