Kangen Ra Wis Wis


Versi: Sony WS

GRIMIS GRIMIS WAYAH SORE,
ADUH ATISE NGENE..
SOYO TAMBAH KANGENKU,
MERGO KELINGAN SLIRAMU..

SAUMPOMO SLIRAMU DHIK,
ORA ADOH PANGGONMU..
MENOWO BISO TEKO,
SABENDINO NENG OMAHMU..

RIWIS RIWIS
UDAN GRIMIS NGGAWE TANGIS..
TANGISING JRONING ATIKU,
MERGO KELINGAN SLIRAMU..

RIWIS RIWIS
BANYU NETES SOKO LANGIT..
KOYO KANGENING ATIKU,
NGAREP AREP NDANG KETEMU..

reff:
SAUMPOMO SLIRAMU DHIK,
ORA ADOH PANGGONMU..
MENOWO BISO TEKO,
SABENDINO NENG OMAHMU..

RIWIS RIWIS
UDAN GRIMIS NGGAWE TANGIS..
TANGISING JRONING ATIKU,
MERGO KELINGAN SLIRAMU..

RIWIS RIWIS
BANYU NETES SOKO LANGIT..
KOYO KANGENING ATIKU,
NGAREP AREP NDANG KETEMU..
KOYO KANGENING ATIKU,
NGAREP AREP NDANG KETEMU..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *