Kangen Ra Wis Wis


Sony-WS_2
Versi: Sony WS

GRIMIS GRIMIS WAYAH SORE,
ADUH ATISE NGENE..
SOYO TAMBAH KANGENKU,
MERGO KELINGAN SLIRAMU..

SAUMPOMO SLIRAMU DHIK,
ORA ADOH PANGGONMU..
MENOWO BISO TEKO,
SABENDINO NENG OMAHMU..

RIWIS RIWIS
UDAN GRIMIS NGGAWE TANGIS..
TANGISING JRONING ATIKU,
MERGO KELINGAN SLIRAMU..

RIWIS RIWIS
BANYU NETES SOKO LANGIT..
KOYO KANGENING ATIKU,
NGAREP AREP NDANG KETEMU..

reff:
SAUMPOMO SLIRAMU DHIK,
ORA ADOH PANGGONMU..
MENOWO BISO TEKO,
SABENDINO NENG OMAHMU..

RIWIS RIWIS
UDAN GRIMIS NGGAWE TANGIS..
TANGISING JRONING ATIKU,
MERGO KELINGAN SLIRAMU..

RIWIS RIWIS
BANYU NETES SOKO LANGIT..
KOYO KANGENING ATIKU,
NGAREP AREP NDANG KETEMU..
KOYO KANGENING ATIKU,
NGAREP AREP NDANG KETEMU..
——————-
[ver: lyrics]
[id: uvpsknch]
[ar: Sony WS]
[ti: Kangen Ra Wis Wis]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.04]Kangen Ra Wis Wis
[00:00.04]by: Sony WS
[00:32.04]
[00:34.04]>>>
[00:35.04]>>
[00:36.04]>
[00:37.04]Grimis grimis wayah sore,
[00:44.68]Aduh atise ngene..
[00:50.82]Soyo tambah kangenku,
[00:57.80]Mergo kelingan sliramu..
[01:04.70]
[01:07.07]Saumpomo sliramu dhik,
[01:14.40]Ora adoh panggonmu..
[01:21.50]Menowo biso teko,
[01:27.59]Sabendino neng omahmu..
[01:33.57]
[01:36.99]Riwis riwis
[01:42.28]Udan grimis nggawe tangis..
[01:51.61]Tangising jroning atiku,
[01:56.45]Mergo kelingan sliramu..
[02:03.57]
[02:06.99]Riwis riwis
[02:13.09]Banyu netes soko langit..
[02:21.61]Koyo kangening atiku,
[02:26.34]Ngarep arep ndang ketemu..
[02:33.43]
[03:03.02]>>>
[03:04.02]>>
[03:05.02]>
[03:06.02]Saumpomo sliramu dhik,
[03:14.22]Ora adoh panggonmu..
[03:21.36]Menowo biso teko,
[03:27.13]Sabendino neng omahmu..
[03:34.36]
[03:37.15]Riwis riwis
[03:42.02]Udan grimis nggawe tangis..
[03:50.98]Tangising jroning atiku,
[03:55.84]Mergo kelingan sliramu..
[04:04.08]
[04:07.00]Riwis riwis
[04:12.04]Banyu netes soko langit..
[04:21.19]Koyo kangening atiku,
[04:26.74]Ngarep arep ndang ketemu..
[04:35.91]Koyo kangening atiku,
[04:43.05]Ngarep arep ndang ketemu..
[04:50.65]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s