Wis Uwis

Versi: Engkong Ari

Wis uwis aku uwis,
Ora tak eling-eling..
Dalan-dalane katresnan,
Sing wingi-wingi,
Bebarengan diliwati..

Senadyan
Isih kroso kahanane..
Lan isih
Katon-katon neng moto..

Wis uwis aku uwis,
Ora tak arep-arep..
Taman-tamane katresnan,
Sing wingi-wingi,
Mremboko lan temoto..
Saiki uwis alum
tanpo werno..

Kabeh kudu
Tak lalek’ake..
Nadyan ati
Luwih loro wekasane..

Luwih becik
Opo aku urip tanpo tresno..
Timbangane
Sabendino keloro-loro..

Dhuk piye dadine
yen sabare ngati,
Wis ora biso
amrantasi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *