Wis Uwis


Engkong-Ari_3
Versi: Engkong Ari

Wis uwis aku uwis,
Ora tak eling-eling..
Dalan-dalane katresnan,
Sing wingi-wingi,
Bebarengan diliwati..

Senadyan
Isih kroso kahanane..
Lan isih
Katon-katon neng moto..

Wis uwis aku uwis,
Ora tak arep-arep..
Taman-tamane katresnan,
Sing wingi-wingi,
Mremboko lan temoto..
Saiki uwis alum
tanpo werno..

Kabeh kudu
Tak lalek’ake..
Nadyan ati
Luwih loro wekasane..

Luwih becik
Opo aku urip tanpo tresno..
Timbangane
Sabendino keloro-loro..

Dhuk piye dadine
yen sabare ngati,
Wis ora biso
amrantasi..
—————-
[ver: lyrics]
[id: lizvknch]
[ar: Engkong Ari]
[ti: Wis Uwis]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:41]
[00:00.01]Wis Uwis – Engkong Ari
[00:05.01]
[00:07.01]>>>
[00:08.01]>>
[00:09.01]>
[00:10.01]Wis uwis aku uwis,
[00:18.03]Ora tak eling-eling..
[00:33.86]Dalan-dalane katresnan,
[00:43.95]Sing wingi-wingi,
[00:50.38]Bebarengan diliwati..
[00:57.85]
[01:02.16]Senadyan isih kroso,
[01:09.65]kahanane..
[01:14.09]Lan isih katon-katon,
[01:24.59]neng moto..
[01:30.19]
[01:33.84]Wis uwis aku uwis,
[01:43.52]Ora tak arep-arep..
[01:57.20]Taman-tamane katresnan,
[02:07.93]Sing wingi-wingi,
[02:14.56]Mremboko lan temoto..
[02:21.27]
[02:25.46]Saiki uwis alum,
[02:35.62]tanpo werno..
[02:39.50]
[02:44.80]Kabeh kudu tak lalek’ake,
[02:55.97]Nadyan ati
[03:03.11]luwih loro wekasane..
[03:11.31]Luwih becik
[03:24.06]Opo aku urip tanpo tresno..
[03:40.67]Timbangane
[03:45.53]Sabendino keloro-loro..
[03:56.53]
[03:59.33]Dhuk piye dadine,
[04:08.02]yen sabare ngati..
[04:15.46]Wis ora biso
[04:22.31]amrantasi..
[04:29.98]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s