Wis Uwis

“Wis Uwis” Versi Engkong Ari

Wis uwis aku uwis,
Ora tak eling eling..
Dalan-dalane katresnan,
Sing wingi wingi,
Bebarengan diliwati..

Senadyan
Isih kroso kahanane..
Lan isih
Katon-katon neng moto..

Wis uwis aku uwis,
Ora tak arep arep..
Taman tamane katresnan,
Sing wingi wingi,
Mremboko lan temoto..
Saiki uwis alum
tanpo werno..

Kabeh kudu
Tak lalek’ake..
Nadyan ati
Luwih loro wekasane..

Luwih becik
Opo aku urip tanpo tresno..
Timbangane
Sabendino keloro loro..

Dhuk piye dadine
yen sabare ngati,
Wis ora biso
amrantasi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *