Katak Bangkak


Versi: Dhanis Than

Pancen bener uripmu katon kepenak,
Mlompat rono mlompat rene koyo’ kodok..
Lungo sore tansah ninggalke wong wedok,
Jare golek wong wadon sing denak-denok..

Aku ngerti iki jamane wis edan,
Pamit kerjo nongkronge neng sekolahan..
Bondo dunyo anane mung dipamerno,
Pengen golek wanito sing mudho-mudho..

Dasar sliramu senengane kluyuran,
Tak perduli bojo neng omah dewek’an..
Akeh duwit sing kanggo umbar-umbaran,
Sempoyongan akhire ambruk neng dalan..

Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Saben lungo baline ora wayahan..

reff:
Aku ngerti iki jamane wis edan,
Pamit kerjo nongkronge neng sekolahan..
Bondo dunyo anane mung dipamerno,
Pengen golek wanito sing mudho-mudho..

Dasar sliramu senengane kluyuran,
Tak perduli bojo neng omah dewek’an..
Akeh duwit sing kanggo umbar-umbaran,
Sempoyongan akhire ambruk neng dalan..

Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Saben lungo baline ora wayahan..

Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Saben lungo baline ora wayahan..

reff:
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *