Katak Bangkak


Dhanis-Than
Versi: Dhanis Than

Pancen bener uripmu katon kepenak,
Mlompat rono mlompat rene koyo’ kodok..
Lungo sore tansah ninggalke wong wedok,
Jare golek wong wadon sing denak-denok..

Aku ngerti iki jamane wis edan,
Pamit kerjo nongkronge neng sekolahan..
Bondo dunyo anane mung dipamerno,
Pengen golek wanito sing mudho-mudho..

Dasar sliramu senengane kluyuran,
Tak perduli bojo neng omah dewek’an..
Akeh duwit sing kanggo umbar-umbaran,
Sempoyongan akhire ambruk neng dalan..

Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Saben lungo baline ora wayahan..

reff:
Aku ngerti iki jamane wis edan,
Pamit kerjo nongkronge neng sekolahan..
Bondo dunyo anane mung dipamerno,
Pengen golek wanito sing mudho-mudho..

Dasar sliramu senengane kluyuran,
Tak perduli bojo neng omah dewek’an..
Akeh duwit sing kanggo umbar-umbaran,
Sempoyongan akhire ambruk neng dalan..

Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Saben lungo baline ora wayahan..

Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Saben lungo baline ora wayahan..

reff:
Katak bangkak he kowe katak bangkak,
Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
——————
[ver: lyrics]
[id: kqnzkpch]
[ar: Dhanis Than]
[ti: Katak Bangkak]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:16]
[00:00.01]Katak Bangkak
[00:00.01]by: Dhanis Than
[00:31.01]
[00:33.01]>>>
[00:34.01]>>
[00:35.01]>
[00:36.01]Pancen bener uripmu katon kepenak,
[00:39.31]Mlompat rono mlompat rene koyo’ kodok..
[00:42.38]Lungo sore tansah ninggalke wong wedok,
[00:45.01]Jare golek wong wadon sing denak-denok..
[00:48.56]
[00:53.46]Aku ngerti iki jamane wis edan,
[00:56.76]Pamit kerjo nongkronge neng sekolahan..
[01:00.06]Bondo dunyo anane mung dipamerno,
[01:03.05]Pengen golek wanito sing mudho-mudho..
[01:06.65]Dasar sliramu senengane kluyuran,
[01:08.97]Tak perduli bojo neng omah dewek’an..
[01:12.44]Akeh duwit sing kanggo umbar-umbaran,
[01:15.17]Sempoyongan akhire ambruk neng dalan..
[01:19.53]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[01:24.88]Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
[01:30.98]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[01:37.13]Saben lungo baline ora wayahan..
[01:43.62]
[02:22.01]>>>
[02:23.01]>>
[02:24.01]>
[02:25.01]Aku ngerti iki jamane wis edan,
[02:28.01]Pamit kerjo nongkronge neng sekolahan..
[02:30.90]Bondo dunyo anane mung dipamerno,
[02:33.87]Pengen golek wanito sing mudho-mudho..
[02:37.35]Dasar sliramu senengane kluyuran,
[02:39.79]Tak perduli bojo neng omah dewek’an..
[02:43.09]Akeh duwit sing kanggo umbar-umbaran,
[02:45.96]Sempoyongan akhire ambruk neng dalan..
[02:50.29]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[02:55.77]Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
[03:01.44]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[03:07.72]Saben lungo baline ora wayahan..
[03:14.13]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[03:20.16]Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
[03:25.88]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[03:31.93]Saben lungo baline ora wayahan..
[03:38.82]
[03:59.54]>>>
[04:00.54]>>
[04:01.54]>
[04:02.54]Katak bangkak he kowe katak bangkak,
[04:09.31]Nadyan tuwo polahmu koyo nom-noman..
[04:14.79]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s