Kelangan Jarik


Herry-P_Astried
Versi: Herry P ft. Astried

Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..

reff:
Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..
——————
[ver: lyrics]
[id: uhpakpch]
[ar: Herry P ft. Astried]
[ti: Kelangan Jarik]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.05]Kelangan Jarik
[00:00.05]by: Herry P ft. Astried
[00:33.05]
[00:35.05]>>>
[00:36.05]>>
[00:37.05]>
[00:38.05]Lk: Waspada’no jaman iki dhik,
[00:44.89]Lk: Sarwo sarwi ora becik..
[00:52.06]Lk: Budoyo dibolak-balik,
[00:56.04]Lk: Wong wadon kelangan jarik,
[00:59.22]Lk: Menganggo sarwo sing cilik..
[01:04.71]
[01:06.38]Pr: Karepmu ngono kepiye mas,
[01:11.73]Pr: Wong seni nuruti jaman..
[01:19.94]Pr: Ojo nganti ketinggalan,
[01:23.74]Pr: Wong wadon sregep le dandan,
[01:27.30]Pr: Pamrihe priyo kedanan..
[01:34.00]Lk: Penganggomu kurang sopan dhik,
[01:40.48]Lk: Mbok yo empan kanti papan..
[01:47.33]Pr: Iku ngono pergaulan mas,
[01:55.06]Pr: Nuruti gelaring jaman..
[02:01.09]Lk: Aku ra gawe pepalang dhik,
[02:08.07]Lk: Ojo ninggal kesopanan..
[02:14.41]Pr: Sing luput pancen awakku mas,
[02:22.24]Pr: Solahku wis keblabasan..
[02:28.94]Lk: Pamupusmu wicaksono dhik,
[02:34.24]Lk: Ojo waton mbelo konco..
[02:42.52]Lk: Elingo budoyo kito,
[02:47.18]Lk: Rinepto poro pujonggo,
[02:50.28]Lk: Kondang ing monco negoro..
[02:55.33]
[03:22.06]>>>
[03:23.06]>>
[03:24.06]>
[03:25.06]Lk: Waspada’no jaman iki dhik,
[03:30.29]Lk: Sarwo sarwi ora becik..
[03:38.20]Lk: Budoyo dibolak-balik,
[03:43.18]Lk: Wong wadon kelangan jarik,
[03:46.22]Lk: Menganggo sarwo sing cilik..
[03:51.26]
[03:53.18]Pr: Karepmu ngono kepiye mas,
[04:00.11]Pr: Wong seni nuruti jaman..
[04:07.06]Pr: Ojo nganti ketinggalan,
[04:10.49]Pr: Wong wadon sregep le dandan,
[04:14.22]Pr: Pamrihe priyo kedanan..
[04:21.00]Lk: Penganggomu kurang sopan dhik,
[04:27.22]Lk: Mbok yo empan kanti papan..
[04:34.30]Pr: Iku ngono pergaulan mas,
[04:41.28]Pr: Nuruti gelaring jaman..
[04:48.11]Lk: Aku ra gawe pepalang dhik,
[04:54.65]Lk: Ojo ninggal kesopanan..
[05:01.75]Pr: Sing luput pancen awakku mas,
[05:08.33]Pr: Solahku wis keblabasan..
[05:15.18]Lk: Pamupusmu wicaksono dhik,
[05:20.96]Lk: Ojo waton mbelo konco..
[05:28.80]Lk: Elingo budoyo kito,
[05:33.05]Lk: Rinepto poro pujonggo,
[05:36.08]Lk: Kondang ing monco negoro..
[05:40.94]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s