Kelangan Jarik


Versi: Herry P ft. Astried

Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..

reff:
Lk:
Waspada’no jaman iki dhik,
Sarwo sarwi ora becik..
Budoyo dibolak-balik,
Wong wadon kelangan jarik,
Menganggo sarwo sing cilik..

Pr:
Karepmu ngono kepiye mas,
Wong seni nuruti jaman..
Ojo nganti ketinggalan,
Wong wadon sregep le dandan,
Pamrihe priyo kedanan..

Lk:
Penganggomu kurang sopan dhik,
Mbok yo empan kanti papan..
Pr:
Iku ngono pergaulan mas,
Nuruti gelaring jaman..

Lk:
Aku ra gawe pepalang dhik,
Ojo ninggal kesopanan..
Pr:
Sing luput pancen awakku mas,
Solahku wis keblabasan..

Lk:
Pamupusmu wicaksono dhik,
Ojo waton mbelo konco..
Elingo budoyo kito,
Rinepto poro pujonggo,
Kondang ing monco negoro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *