Ora Oraha


Ian-Faster
Versi: Ian Faster

Karo rika nyong gelisah,
Karo rika nyong nelangsa..
Karo rika nyong ora tau bungah..

Karo rika nyong cilaka,
Karo rika nyong sengsara..
Karo rika uripku bisa mubah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

reff:
Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..

Langka rika enyong sumringah,
Langka rika enyong merdeka..
Langka rika enyong ora tau susah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..
Wis ora oraha..
Enyong uwis bebeh..
—————-
[ver: lyrics]
[id: hiohkpch]
[ar: Ian Faster]
[ti: Ora Oraha]
[al: Pop Banyumasan]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:00]
[00:00.07]Ora Oraha
[00:00.07]by: Ian Faster
[00:23.07]
[00:25.47]>>>
[00:26.47]>>
[00:27.47]>
[00:28.47]Karo rika nyong gelisah,
[00:31.47]Karo rika nyong nelangsa..
[00:34.50]Karo rika nyong ora tau bungah..
[00:39.98]Karo rika nyong cilaka,
[00:43.84]Karo rika nyong sengsara..
[00:47.13]Karo rika uripku bisa mubah..
[00:52.54]
[00:54.97]Tapi siki rika balik,
[00:57.88]Ujug-ujug jaluk balik..
[01:01.07]Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..
[01:06.85]
[01:12.48]Ora mungkin enyong balik maning,
[01:18.45]Pacaran karo rika..
[01:21.49]Sumpah busung mlendung yakinlah..
[01:25.83]Ora mungkin enyong balik maning,
[01:31.34]Pacaran karo rika..
[01:34.39]Enyong uwis bebeh..
[01:38.30]Langka rika enyong sumringah,
[01:42.43]Langka rika enyong merdeka..
[01:45.48]Langka rika enyong ora tau susah..
[01:52.94]Tapi siki rika balik,
[01:55.99]Ujug-ujug jaluk balik..
[01:59.22]Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..
[02:05.82]Ora mungkin enyong balik maning,
[02:10.48]Pacaran karo rika..
[02:14.03]Sumpah busung mlendung yakinlah,
[02:18.45]Ora mungkin enyong balik maning,
[02:23.30]Pacaran karo rika..
[02:26.72]Enyong uwis bebeh..
[02:33.43]Wis ora oraha..
[02:40.96]Enyong uwis bebeh..
[02:47.49]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s