Ora Oraha


Versi: Ian Faster

Karo rika nyong gelisah,
Karo rika nyong nelangsa..
Karo rika nyong ora tau bungah..

Karo rika nyong cilaka,
Karo rika nyong sengsara..
Karo rika uripku bisa mubah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

reff:
Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..

Langka rika enyong sumringah,
Langka rika enyong merdeka..
Langka rika enyong ora tau susah..

Tapi siki rika balik,
Ujug-ujug jaluk balik..
Ra kemutan dong ganu kowe ninggalna..

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Sumpah busung mlendung yakinlah,

Ora mungkin enyong balik maning,
Pacaran karo rika..
Enyong uwis bebeh..
Wis ora oraha..
Enyong uwis bebeh..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *