Bojo Selingan

“Bojo Selingan” Versi Eddy Law

Pisanan aku ra percoyo,
Yen kowe wis wani ngapusi..
Ra kurang kurang sing nggo mateni,
Kowe ra ngrumangsani..

Akhire aku ngerti dewe,
Jebul akeh sing diumpetke..
Tak tahan tahanke ati iki,
Kowe tetep ngapusi..

Atiku iki mung dolananmu,
Tresnaku iki mung selinganmu..
Tego tegone kowe nyupetke,
Tresno liyane neng mburiku..

Tresnamu saiki dudu aku,
Sayangmu saiki dudu aku..
Cukup semene tak ngalah wae,
Loro loro tenan atiku..

reff:
Atiku iki mung dolananmu,
Tresnaku iki mung selinganmu..
Tego tegone kowe nyupetke,
Tresno liyane neng mburiku..

Tresnamu saiki dudu aku,
Sayangmu saiki dudu aku..
Cukup semene tak ngalah wae,
Loro loro tenan atiku..

Atiku iki mung dolananmu,
Tresnaku iki mung selinganmu..
Tego tegone kowe nyupetke,
Tresno liyane neng mburiku..

Tresnamu saiki dudu aku,
Sayangmu saiki dudu aku..
Cukup semene tak ngalah wae,
Loro loro tenan atiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *