Bojo Selingan


Eddy-Law
Versi: Eddy Law

Pisanan aku ra percoyo,
Yen kowe wis wani ngapusi..
Ra kurang kurang sing nggo mateni,
Kowe ra ngrumangsani..

Akhire aku ngerti dewe,
Jebul akeh sing diumpetke..
Tak tahan tahanke ati iki,
Kowe tetep ngapusi..

Atiku iki mung dolananmu,
Tresnaku iki mung selinganmu..
Tego-tegone kowe nyupetke,
Tresno liyane neng mburiku..

Tresnamu saiki dudu aku,
Sayangmu saiki dudu aku..
Cukup semene tak ngalah wae,
Loro loro tenan atiku..

reff:
Atiku iki mung dolananmu,
Tresnaku iki mung selinganmu..
Tego-tegone kowe nyupetke,
Tresno liyane neng mburiku..

Tresnamu saiki dudu aku,
Sayangmu saiki dudu aku..
Cukup semene tak ngalah wae,
Loro loro tenan atiku..

Atiku iki mung dolananmu,
Tresnaku iki mung selinganmu..
Tego-tegone kowe nyupetke,
Tresno liyane neng mburiku..

Tresnamu saiki dudu aku,
Sayangmu saiki dudu aku..
Cukup semene tak ngalah wae,
Loro loro tenan atiku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: vwlbkpch]
[ar: Eddy Law]
[ti: Bojo Selingan]
[al: Dut Remix Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:52]
[00:00.01]Bojo Selingan
[00:00.01]by: Eddy Law
[00:40.05]
[00:42.05]>>>
[00:43.05]>>
[00:44.05]>
[00:45.05]Pisanan aku ra percoyo,
[00:48.78]Yen kowe wis wani ngapusi..
[00:52.04]Ra kurang kurang sing nggo mateni,
[00:55.97]Kowe ra ngrumangsani..
[00:59.65]Akhire aku ngerti dewe,
[01:02.91]Jebul akeh sing diumpetke..
[01:06.47]Tak tahan tahanke ati iki,
[01:10.48]Kowe tetep ngapusi..
[01:15.30]Atiku iki mung dolananmu,
[01:18.48]Tresnaku iki mung selinganmu..
[01:22.48]Tego-tegone kowe nyupetke,
[01:26.43]Tresno liyane neng mburiku..
[01:30.18]Tresnamu saiki dudu aku,
[01:33.06]Sayangmu saiki dudu aku..
[01:36.68]Cukup semene tak ngalah wae,
[01:40.68]Loro loro tenan atiku..
[01:45.67]
[02:13.07]>>>
[02:14.07]>>
[02:15.07]>
[02:16.07]Atiku iki mung dolananmu,
[02:19.10]Tresnaku iki mung selinganmu..
[02:22.98]Tego-tegone kowe nyupetke,
[02:26.80]Tresno liyane neng mburiku..
[02:30.42]Tresnamu saiki dudu aku,
[02:33.48]Sayangmu saiki dudu aku..
[02:37.23]Cukup semene tak ngalah wae,
[02:40.98]Loro loro tenan atiku..
[02:45.86]Atiku iki mung dolananmu,
[02:48.92]Tresnaku iki mung selinganmu..
[02:53.55]Tego-tegone kowe nyupetke,
[02:57.00]Tresno liyane neng mburiku..
[03:00.74]Tresnamu saiki dudu aku,
[03:03.43]Sayangmu saiki dudu aku..
[03:07.43]Cukup semene tak ngalah wae,
[03:10.93]Loro loro tenan atiku..
[03:16.43]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s