Cui Lan Tong


Didi-Kempot_30
Versi: Didi Kempot

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

CUI LAN SENG NUMPANG NENG GENTENG,
SIANG-SIANG NGGO MEPE DENDENG..
KAREP ATI KEPINGIN NGGANDENG,
WIS WIWIT MBIYEN..

PRING KUNING MENTUL-MENTUL KENO ANGIN..
NGAWE-AWE KAREP KEPINGIN NYANDING..

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

REFF:
WO AI NI AKU CINTA KARO KOWE,
RINO WENGI ATIKU KANGEN RASANE..
WO AI NI AKU SENENG KARO KOWE,
SABENDINO NGELAMUN KELINGAN WAE..

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

CUI LAN SENG NUMPANG NENG GENTENG,
SIANG-SIANG NGGO MEPE DENDENG..
KAREP ATI KEPINGIN NGGANDENG,
WIS WIWIT MBIYEN..

REFF:
WO AI NI AKU CINTA KARO KOWE,
RINO WENGI ATIKU KANGEN RASANE..
WO AI NI AKU SENENG KARO KOWE,
SABENDINO NGELAMUN KELINGAN WAE..

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

CUI LAN SENG NUMPANG NENG GENTENG,
SIANG-SIANG NGGO MEPE DENDENG..
KAREP ATI KEPINGIN NGGANDENG,
WIS WIWIT MBIYEN..
—————–
[ver: lyrics]
[id: aokoklch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Cui Lan Tong]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:24]
[00:00.03]Cui Lan Tong
[00:00.03]by: Didi Kempot
[00:21.03]
[00:23.03]>>>
[00:24.03]>>
[00:25.03]>
[00:26.03]Cui lan tong numpang neng epyan,
[00:29.93]Siang-siang nggo mepe amyang..
[00:33.25]Hati rindu terbayang-bayang,
[00:37.02]Mabuk kepayang..
[00:41.44]
[00:43.00]Cui lan seng numpang neng genteng,
[00:46.72]Siang-siang nggo mepe dendeng..
[00:50.52]Karep ati kepingin nggandeng,
[00:54.39]Wis wiwit mbiyen..
[00:57.55]
[00:59.04]Pring kuning
[01:00.35]mentul-mentul keno angin..
[01:05.64]Ngawe-awe
[01:07.95]karep kepingin nyanding..
[01:13.52]Cui lan tong numpang neng epyan,
[01:18.24]Siang-siang nggo mepe amyang..
[01:21.98]Hati rindu terbayang-bayang,
[01:25.79]Mabuk kepayang..
[01:29.95]
[01:44.07]>>>
[01:45.07]>>
[01:46.07]>
[01:47.07]Wo ai ni aku cinta karo kowe,
[01:54.52]Rino wengi atiku kangen rasane..
[02:02.35]Wo ai ni aku seneng karo kowe,
[02:09.78]Sabendino ngelamun kelingan wae..
[02:16.52]
[02:18.58]Cui lan tong numpang neng epyan,
[02:22.50]Siang-siang nggo mepe amyang..
[02:25.88]Hati rindu terbayang-bayang,
[02:29.56]Mabuk kepayang..
[02:33.23]
[02:35.41]Cui lan seng numpang neng genteng,
[02:39.26]Siang-siang nggo mepe dendeng..
[02:42.80]Karep ati kepingin nggandeng,
[02:46.66]Wis wiwit mbiyen..
[02:50.69]
[03:05.01]>>>
[03:06.01]>>
[03:07.01]>
[03:08.01]Wo ai ni aku cinta karo kowe,
[03:15.51]Rino wengi atiku kangen rasane..
[03:22.72]Wo ai ni aku seneng karo kowe,
[03:29.68]Sabendino ngelamun kelingan wae..
[03:37.46]Cui lan tong numpang neng epyan,
[03:43.05]Siang-siang nggo mepe amyang..
[03:46.43]Hati rindu terbayang-bayang,
[03:50.21]Mabuk kepayang..
[03:54.02]
[03:56.08]Cui lan seng numpang neng genteng,
[03:59.76]Siang-siang nggo mepe dendeng..
[04:03.29]Karep ati kepingin nggandeng,
[04:07.15]Wis wiwit mbiyen..
[04:11.01]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s