Cui Lan Tong


Versi: Didi Kempot

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

CUI LAN SENG NUMPANG NENG GENTENG,
SIANG-SIANG NGGO MEPE DENDENG..
KAREP ATI KEPINGIN NGGANDENG,
WIS WIWIT MBIYEN..

PRING KUNING MENTUL-MENTUL KENO ANGIN..
NGAWE-AWE KAREP KEPINGIN NYANDING..

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

REFF:
WO AI NI AKU CINTA KARO KOWE,
RINO WENGI ATIKU KANGEN RASANE..
WO AI NI AKU SENENG KARO KOWE,
SABENDINO NGELAMUN KELINGAN WAE..

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

CUI LAN SENG NUMPANG NENG GENTENG,
SIANG-SIANG NGGO MEPE DENDENG..
KAREP ATI KEPINGIN NGGANDENG,
WIS WIWIT MBIYEN..

REFF:
WO AI NI AKU CINTA KARO KOWE,
RINO WENGI ATIKU KANGEN RASANE..
WO AI NI AKU SENENG KARO KOWE,
SABENDINO NGELAMUN KELINGAN WAE..

CUI LAN TONG NUMPANG NENG EPYAN,
SIANG-SIANG NGGO MEPE AMYANG..
HATI RINDU TERBAYANG-BAYANG,
MABUK KEPAYANG..

CUI LAN SENG NUMPANG NENG GENTENG,
SIANG-SIANG NGGO MEPE DENDENG..
KAREP ATI KEPINGIN NGGANDENG,
WIS WIWIT MBIYEN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *