Aku Tresno (ilse setroredjo)


Ilse-Setroredjo_5
Versi: Ilse Setroredjo

Aku tresno menyang kowe,
Nganti kapan mbuh ra ngerti..
Mengko mbiyen aku benci,
Solah tingkahmu sajak nyenengake..

Isih tresno pancen nyono,
Jalaran kulino mergo bioso..
Aku tresno menyang dek’e,
Nganti kapan ora tau isin..

reff:
Mengko mbiyen aku benci,
Solah tingkahmu sajak nyenengake..

Isih tresno pancen nyono,
Jalaran kulino mergo bioso..
Aku tresno menyang dek’e,
Nganti kapan ora tau isin..
—————–
[ver: lyrics]
[id: aukuklch]
[ar: Ilse Setroredjo]
[ti: Aku Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 2:35]
[00:00.02]Aku Tresno
[00:00.02]by: Ilse Setroredjo
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Aku tresno menyang kowe,
[00:25.52]Nganti kapan mbuh ra ngerti..
[00:33.19]Mengko mbiyen aku benci,
[00:39.58]Solah tingkahmu sajak nyenengake..
[00:46.79]Isih tresno pancen nyono,
[00:53.95]Jalaran kulino mergo bioso..
[01:01.17]Aku tresno menyang dek’e,
[01:07.82]Nganti kapan ora tau isin..
[01:14.79]
[01:42.09]>>>
[01:43.09]>>
[01:44.09]>
[01:45.09]Mengko mbiyen aku benci,
[01:51.62]Solah tingkahmu sajak nyenengake..
[01:59.02]Isih tresno pancen nyono,
[02:05.93]Jalaran kulino mergo bioso..
[02:13.01]Aku tresno menyang dek’e,
[02:19.62]Nganti kapan ora tau isin..
[02:26.84]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s