Aku Tresno (ilse setroredjo)

“Aku Tresno Ilse Setroredjo”

Aku tresno menyang kowe,
Nganti kapan mbuh ra ngerti..
Mengko mbiyen aku benci,
Solah tingkahmu sajak nyenengake..

Isih tresno pancen nyono,
Jalaran kulino mergo bioso..
Aku tresno menyang dek’e,
Nganti kapan ora tau isin..

reff:
Mengko mbiyen aku benci,
Solah tingkahmu sajak nyenengake..

Isih tresno pancen nyono,
Jalaran kulino mergo bioso..
Aku tresno menyang dek’e,
Nganti kapan ora tau isin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *