Sedyaku


Yeyen-C
Versi: Yeyen C.

Aku gumun karo priyo siji kae,
Pasuryane bagus katon gregetake..
Gedhe duwur gagah degdag piadege,
Gawe bingung kabeh kenyo kawulane..

Aku ugo kepingin tansah ketemu,
Rino wengi gawe sengseming atiku..
Duh wong bagus ojo mung gawe kuciwo,
Mergo wae sak temene aku tresno..

Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..

reff:
Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..
—————-
[ver: lyrics]
[ar: Yeyen C]
[ti: Sedyaku]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[id: qnhbkkch]
[00:00.04]Sedyaku
[00:00.04]by: Yeyen C.
[00:27.04]
[00:29.44]>>>
[00:30.44]>>
[00:31.44]>
[00:32.44]Aku gumun karo priyo siji kae,
[00:40.44]Pasuryane bagus katon gregetake..
[00:47.75]Gedhe duwur gagah deg-dag piadege,
[00:55.65]Gawe bingung kabeh kenyo kawulane..
[01:03.05]Aku ugo kepingin tansah ketemu,
[01:10.28]Rino wengi gawe sengseming atiku..
[01:18.18]Duh wong bagus ojo mung gawe kuciwo,
[01:25.44]Mergo wae sak temene aku tresno..
[01:32.79]
[01:35.03]Mugo biso tetepungan,
[01:40.08]Karo priyo pepindho arjuno..
[01:49.65]Kang ndadeni ati suci,
[01:55.25]Bebarengan andum tresno yekti..
[02:04.14]Sukur bage yen biso dadi jodohne,
[02:11.12]Panyuwunku yekti iku pungkasane..
[02:18.65]Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
[02:26.07]Urip mulyo dumunung sak jroning roso..
[02:33.40]
[03:04.00]>>>
[03:05.00]>>
[03:06.00]>
[03:07.00]Mugo biso tetepungan,
[03:12.91]Karo priyo pepindho arjuno..
[03:25.05]Kang ndadeni ati suci,
[03:32.53]Bebarengan andum tresno yekti..
[03:45.02]
[03:54.13]Sukur bage yen biso dadi jodohne,
[04:03.37]Panyuwunku yekti iku pungkasane..
[04:14.20]Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
[04:24.21]Urip mulyo dumunung sak jroning roso..
[04:33.68]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s