Sedyaku


Versi: Yeyen C.

Aku gumun karo priyo siji kae,
Pasuryane bagus katon gregetake..
Gedhe duwur gagah degdag piadege,
Gawe bingung kabeh kenyo kawulane..

Aku ugo kepingin tansah ketemu,
Rino wengi gawe sengseming atiku..
Duh wong bagus ojo mung gawe kuciwo,
Mergo wae sak temene aku tresno..

Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..

reff:
Mugo biso tetepungan,
Karo priyo pepindho arjuno..
Kang ndadeni ati suci,
Bebarengan andum tresno yekti..

Sukur bage yen biso dadi jodohne,
Panyuwunku yekti iku pungkasane..
Aku trimo nadyan ora sugih bondo,
Urip mulyo dumunung sak jroning roso..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *