Nitip Kangen


Eny-Sagita_3
Versi: Eny Sagita

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

reff:
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Lk:
Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

Ft:
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..
——————
[ver: lyrics]
[id: sauhkich]
[ar: Eny Sagita]
[ti: Nitip Kangen]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:49]
[00:00.06]Nitip Kangen
[00:00.06]by: Eny Sagita
[00:38.02]
[00:40.02]>>>
[00:41.02]>>
[00:42.02]>
[00:43.02]Wis pirang-pirang bengi,
[00:46.62]ora biso turu
[00:49.98]Mergo tansah kelingan,
[00:53.29]marang sliramu..
[00:57.58]Neng netro katon nyoto,
[01:00.75]esem gemuyumu
[01:04.17]Ati tansah tratapan,
[01:07.52]naliko nyanding sliramu..
[01:15.56]
[01:32.60]Arum wangine kembang,
[01:35.83]nggugah kangen iki
[01:39.50]Koyo sliramu,
[01:42.42]nyanding rogo iki..
[01:46.79]Aluse pangucapmu,
[01:50.07]nentremke atiku
[01:53.69]Senajan mung sedelok,
[01:57.36]ngobati roso kangenku..
[02:05.20]Mung tak angen roso
[02:08.57]sak jroning dodo,
[02:12.28]Koyo ati ra ono wong liyo..
[02:18.44]Saben wengi
[02:21.81]mung tansah kelingan,
[02:25.72]Tak titipne roso kangenku
[02:31.13]nang kerlip lintang..
[02:35.67]
[03:06.11]>>>
[03:07.11]>>
[03:08.11]>
[03:09.11]Arum wangine kembang,
[03:12.21]nggugah kangen iki
[03:15.80]Koyo sliramu,
[03:18.98]nyanding rogo iki..
[03:22.96]Aluse pangucapmu,
[03:26.37]nentremke atiku
[03:29.85]Senajan mung sedelok,
[03:33.28]ngobati roso kangenku..
[03:40.81]Mung tak angen roso
[03:44.00]sak jroning dodo,
[03:48.65]Koyo ati ra ono wong liyo..
[03:54.81]Saben wengi
[03:57.02]mung tansah kelingan,
[04:02.64]Tak titipne roso kangenku
[04:06.99]nang kerlip lintang..
[04:13.59]
[04:15.65]Lk: Semono ugo aku kangen sliramu,
[04:23.18]Lk: Saben wayah turu eling parasmu..
[04:30.53]Lk: Gelisah batin iki yen ora ketemu,
[04:37.32]Lk: Marang kerlip lintang
[04:40.36]Lk: tak titipne roso kangenku..
[04:48.75]Ft: Wis pirang-pirang bengi,
[04:51.54]Ft: ora biso turu
[04:55.00]Ft: Mergo tansah kelingan,
[04:58.24]Ft: marang sliramu..
[05:02.29]Ft: Neng netro katon nyoto,
[05:05.45]Ft: esem gemuyumu
[05:09.13]Ft: Ati tansah tratapan,
[05:12.42]Ft: naliko nyanding sliramu..
[05:20.08]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s