Tresno Sudro (nafiar)

“Tresno Sudro” (original)
Versi Nafiar

Abote wong nandang tresno,
Tak belani nganti tekan pati..
Tresnaku mung kanggo siro,
Kusumo ayu sing merak ati..

Awan bengi ora biso lali,
Tansah eling esemmu..
Nganti kapan aku ra ngerti,
Iso nyanding sliramu..

Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah ngiro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Cah ayu cah ayu tak enteni,
Lilane wong tuwamu maringke kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekku..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..

reff:
Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah ngiro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Cah ayu cah ayu tak enteni,
Lilane wong tuwamu maringke kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekku..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *