Tresno Sudro (nafiar)


Nafiar
Tresno Sudro (original)
Versi: Nafiar

Abote wong nandang tresno,
Tak belani nganti tekan pati..
Tresnaku mung kanggo siro,
Kusumo ayu sing merak ati..

Awan bengi ora biso lali,
Tansah eling esemmu..
Nganti kapan aku ra ngerti,
Iso nyanding sliramu..

Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah ngiro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Cah ayu cah ayu tak enteni,
Lilane wong tuwamu maringke kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekku..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..

reff:
Abote dadi wong sudro,
Tresno tulus ora dipercoyo..
Wong tuwo ngumbar sujono,
Tansah ngiro aku wong durjono..

Pancen dalan sing tak liwati,
Ngalor ngidul mung dengkul..
Paribasan turu klesetan,
Uripku tansah cedhak pacoban..

Cah ayu cah ayu tak enteni,
Lilane wong tuwamu maringke kowe..
Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
Ing tembe mburi bakal dadi duwekku..
Duh gusti sing tak puji,
Paringono dalan kanggo tresnaku..
—————–
[ver: lyrics]
[ar: Nafiar]
[ti: Tresno Sudro (ori)]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:02]
[id: czkckhch]
[00:00.06]Tresno Sudro (original)
[00:00.06]by: Nafiar
[00:45.06]
[00:47.06]>>>
[00:48.06]>>
[00:49.06]>
[00:50.06]Abote wong nandang tresno,
[00:54.52]Tak belani nganti tekan pati..
[01:02.32]Tresnaku mung kanggo siro,
[01:07.07]Kusumo ayu sing merak ati..
[01:15.00]Awan bengi ora biso lali,
[01:20.19]Tansah eling esemmu..
[01:26.68]Nganti kapan aku ra ngerti,
[01:32.12]Iso nyanding sliramu..
[01:38.39]Abote dadi wong sudro,
[01:43.18]Tresno tulus ora dipercoyo..
[01:50.31]Wong tuwo ngumbar sujono,
[01:54.99]Tansah ngiro aku wong durjono..
[02:02.50]Pancen dalan sing tak liwati,
[02:08.31]Ngalor ngidul mung dengkul..
[02:14.12]Paribasan turu klesetan,
[02:19.49]Uripku tansah cedhak pacoban..
[02:24.93]Cah ayu cah ayu tak enteni,
[02:30.70]Lilane wong tuwamu maringke kowe..
[02:36.90]Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
[02:42.78]Ing tembe mburi bakal dadi duwekku..
[02:50.71]Duh gusti sing tak puji,
[02:55.96]Paringono dalan kanggo tresnaku..
[03:03.83]
[03:38.01]>>>
[03:39.01]>>
[03:40.01]>
[03:41.01]Abote dadi wong sudro,
[03:45.72]Tresno tulus ora dipercoyo..
[03:52.73]Wong tuwo ngumbar sujono,
[03:57.35]Tansah ngiro aku wong durjono..
[04:04.67]Pancen dalan sing tak liwati,
[04:10.10]Ngalor ngidul mung dengkul..
[04:16.10]Paribasan turu klesetan,
[04:21.42]Uripku tansah cedhak pacoban..
[04:26.73]Cah ayu cah ayu tak enteni,
[04:32.64]Lilane wong tuwamu maringke kowe..
[04:38.42]Sing sabar sing sabar yo tresnaku,
[04:44.43]Ing tembe mburi bakal dadi duwekku..
[04:51.93]Duh gusti sing tak puji,
[04:57.17]Paringono dalan kanggo tresnaku..
[05:05.11]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s