Cinta Modal Sapi


Sodiq_Ratna-Antika_4
Versi: Ratna Antika ft. Sodiq

LK:
IKI ONO PRAWAN,
PRAWANE PINGITAN,
AYUNE ORA KETULUNGAN..

MUMPUNG DURUNG KADHUNG,
GETUN NENG MBURIAN,
DIGONDOL UWONG AKU RA KUMANAN..

MUMPUNG DURUNG
KOWE DIGONDOL UWONG..
MUMPUNG MUMPUNG
ISIH UTUH DURUNG KELONG..

APA SALAH KANG SODIQ
MENARUH HATI..
WONG KOWE
AYUNE KOYO WIDODARI..

AKU IKI ANAK’E JURAGAN SAPI,
YEN MBOK TRIMO CINTAKU,
SUKURANE MBELIH SAPI SIJI..

PR:
WAHAI KAMU
HAY PEMUDA TAMPAN..
SIK TAS KENAL
KOK YO WANI NGOBRAL JANJI..

OPO WIS MANTEP
KOK WANI TENAN..
NGOMONG CINTA
KUDU WANI MBELANJANI..

WEDHAKKU LARANG
SEPATU TEKO ITALI MAS..
DURUNG MANEH BELANJAKU,
SAK ULANE NGANTI SEPULUH JETI..

reff:
PR:
AKU WEDI MENGKO KOK GOMBALI,
SAKITNYA TUH DI SINI..
AKU TAKUT ENTAR KAU BOHONGI,
SAKITNYA TUH DI SINI..

LK:
KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGGOMBALI..
CINTAKU PADAMU DHIK,
SETENGAH MATI..

KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGAPUSI..
YEN ORA PERCOYO,
JAMINANE NGANGGO SAPI..

LK: JAMINANE SAPI TELU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU WEDHAKKU..
LK: JAMINANE SAPI PITU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU SEPATUKU..
LK: TAK TAMBAHI SAPI WOLU,
PR: LA NGENE IKI CALON BOJOKU..

LK:
MUMPUNG DURUNG
KOWE DIGONDOL UWONG..
MUMPUNG MUMPUNG
ISIH UTUH DURUNG KELONG..

APA SALAH KANG SODIQ
MENARUH HATI..
WONG KOWE
AYUNE KOYO WIDODARI..

AKU IKI ANAK’E JURAGAN SAPI,
YEN MBOK TRIMO CINTAKU,
SUKURANE MBELIH SAPI SIJI..

PR:
WAHAI KAMU
HAY PEMUDA TAMPAN..
SIK TAS KENAL
KOK YO WANI NGOBRAL JANJI..

OPO WIS MANTEP
KOK WANI TENAN..
NGOMONG CINTA
KUDU WANI MBELANJANI..

WEDHAKKU LARANG
SEPATU TEKO ITALI MAS..
DURUNG MANEH BELANJAKU,
SAK ULANE NGANTI SEPULUH JETI..

reff:
PR:
AKU WEDI MENGKO KOK GOMBALI,
SAKITNYA TUH DI SINI..
AKU TAKUT ENTAR KAU BOHONGI,
SAKITNYA TUH DI SINI..

LK:
KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGGOMBALI..
CINTAKU PADAMU DHIK,
SETENGAH MATI..

KOWE OJO WEDI DHIK,
AKU RA NGAPUSI..
YEN ORA PERCOYO,
JAMINANE NGANGGO SAPI..

LK: JAMINANE SAPI TELU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU WEDHAKKU..
LK: JAMINANE SAPI PITU,
PR: IKU MUNG CUKUP TUKU SEPATUKU..
LK: TAK TAMBAHI SAPI WOLU,
PR: LA NGENE IKI CALON BOJOKU..
—————–
[ver: lyrics]
[id: nusnkach]
[ar: Ratna Antika ft. Sodiq]
[ti: Cinta Modal Sapi]
[al: Dangdut Koplo]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:58]
[00:00.01]Cinta Modal Sapi
[00:00.01]by: Ratna Antika ft. Sodiq
[00:34.01]
[00:36.76]>>>
[00:37.76]>>
[00:38.76]>
[00:39.76]Lk: Iki ono prawan,
[00:42.76]Lk: Prawane pingitan,
[00:45.10]Lk: Ayune ora ketulungan..
[00:49.77]Lk: Mumpung durung kadhung,
[00:51.77]Lk: Getun neng mburian,
[00:54.25]Lk: Digondol uwong aku ra kumanan..
[00:58.87]
[01:03.79]Lk: Mumpung durung
[01:05.58]Lk: Kowe digondol uwong..
[01:08.69]Lk: Mumpung mumpung
[01:10.00]Lk: Isih utuh durung kelong..
[01:13.44]Lk: Apa salah kang sodiq
[01:15.16]Lk: Menaruh hati..
[01:17.65]Lk: Wong kowe
[01:18.74]Lk: Ayune koyo widodari..
[01:22.47]Lk: Aku iki anak’e juragan sapi,
[01:26.51]Lk: Yen mbok trimo cintaku,
[01:30.61]Lk: Sukurane mbelih sapi siji..
[01:34.04]
[01:36.26]Pr: Wahai kamu
[01:37.77]Pr: Hay pemuda tampan..
[01:40.19]Pr: Sik tas kenal
[01:41.81]Pr: Kok yo wani ngobral janji..
[01:45.10]Pr: Opo wis mantep
[01:46.59]Pr: Kok wani tenan..
[01:49.15]Pr: Ngomong cinta
[01:50.84]Pr: Kudu wani mbelanjani..
[01:54.34]Pr: Wedhakku larang
[01:55.89]Pr: Sepatu teko itali mas..
[01:58.69]Pr: Durung maneh belanjaku,
[02:01.33]Pr: Sak ulane nganti sepuluh jeti..
[02:06.41]
[02:36.64]>>>
[02:37.64]>>
[02:38.64]>
[02:39.64]Pr: Aku wedi mengko kok gombali,
[02:44.61]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[02:48.89]Pr: Aku takut entar kau bohongi,
[02:54.23]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[02:58.89]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[03:00.82]Lk: Aku ra nggombali..
[03:03.00]Lk: Cintaku padamu dhik,
[03:05.30]Lk: Setengah mati..
[03:07.91]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[03:09.78]Lk: Aku ra ngapusi..
[03:12.14]Lk: Yen ora percoyo,
[03:14.19]Lk: Jaminane nganggo sapi..
[03:20.60]Lk: Jaminane sapi telu,
[03:24.27]Pr: Iku mung cukup tuku wedhakku..
[03:29.38]Lk: Jaminane sapi pitu,
[03:34.11]Pr: Iku mung cukup tuku sepatuku..
[03:39.22]Lk: Tak tambahi sapi wolu,
[03:43.19]Pr: La ngene iki calon bojoku..
[03:48.10]
[03:57.01]Lk: Mumpung durung
[03:58.73]Lk: Kowe digondol uwong..
[04:02.15]Lk: Mumpung mumpung
[04:03.77]Lk: Isih utuh durung kelong..
[04:07.13]Lk: Apa salah kang sodiq
[04:08.94]Lk: Menaruh hati..
[04:11.48]Lk: Wong kowe
[04:12.60]Lk: Ayune koyo widodari..
[04:16.09]Lk: Aku iki anak’e juragan sapi,
[04:20.00]Lk: Yen mbok trimo cintaku,
[04:22.86]Lk: Sukurane mbelih sapi siji..
[04:27.98]
[04:29.84]Pr: Wahai kamu
[04:31.26]Pr: Hay pemuda tampan..
[04:34.26]Pr: Sik tas kenal
[04:35.50]Pr: Kok yo wani ngobral janji..
[04:39.05]Pr: Opo wis mantep
[04:40.60]Pr: Kok wani tenan..
[04:43.58]Pr: Ngomong cinta
[04:44.76]Pr: Kudu wani mbelanjani..
[04:47.99]Pr: Wedhakku larang
[04:49.48]Pr: Sepatu teko itali mas..
[04:52.22]Pr: Durung maneh belanjaku,
[04:55.28]Pr: Sak ulane nganti sepuluh jeti..
[05:00.00]
[05:30.62]>>>
[05:31.62]>>
[05:32.62]>
[05:33.62]Pr: Aku wedi mengko kok gombali,
[05:38.35]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[05:43.43]Pr: Aku takut entar kau bohongi,
[05:48.03]Pr: Sakitnya tuh di sini..
[05:52.76]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[05:54.65]Lk: Aku ra nggombali..
[05:56.76]Lk: Cintaku padamu dhik,
[05:59.18]Lk: Setengah mati..
[06:01.79]Lk: Kowe ojo wedi dhik,
[06:03.79]Lk: Aku ra ngapusi..
[06:05.97]Lk: Yen ora percoyo,
[06:09.33]Lk: Jaminane nganggo sapi..
[06:14.18]Lk: Jaminane sapi telu,
[06:18.21]Pr: Iku mung cukup tuku wedhakku..
[06:22.57]Lk: Jaminane sapi pitu,
[06:27.79]Pr: Iku mung cukup tuku sepatuku..
[06:31.47]Lk: Tak tambahi sapi wolu,
[06:37.00]Pr: La ngene iki calon bojoku..
[06:42.29]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s