Anak Konco Dewe

Versi: Arif Citenx

Kadhung terlanjur tuwek,
Tambah suwi tambah elek..
Tak tekati endang golek-golek,
Tibak’e oleh anak konco dewek..

Kadhung ati wis seneng,
Arep ngomong mengo mingkem..
Rasane abot nong cangkem,
Awak grogi panas adem..

reff:
Kepiye carane iso dolan neng omahe,
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapak’e..
Opo yo penak’e tak jak minggat wae,
Ra ngurus masio ra oleh warisane..

reff:
Kadhung terlanjur tuwek,
Tambah suwi tambah elek..
Tak tekati endang golek-golek,
Tibak’e oleh anak konco dewek..

Kadhung ati wis seneng,
Arep ngomong mengo mingkem..
Rasane abot nong cangkem,
Awak grogi panas adem..

reff:
Kepiye carane iso dolan neng omahe,
Ra iso mbayangne umpomo pethuk bapak’e..
Opo yo penak’e tak jak minggat wae,
Ra ngurus masio ra oleh warisane..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *