Mbulan Neng Langit Pacitan


Didi-Kempot_26
Versi: Didi Kempot

Ndelik’o neng mburine mbulan,
Neng duwur langit kutho pacitan..
Katon neng netro datan sekedhep,
Terus tak sawang..

Endahe gending gua tabuhan,
Kairing angin swarane suling..
Nentremke ati atiku iki,
Wong sing kasmaran..

Aku ra salah milih sliramu,
Urip sak omah saiki nyoto,
Aku ra salah..
Aku ra salah milih sliramu,
Seprono seprene rasane koyo,
Wong wulan madu..

reff:
Endahe gending gua tabuhan,
Kairing angin swarane suling..
Nentremke ati atiku iki,
Wong sing kasmaran..

Aku ra salah milih sliramu,
Urip sak omah saiki nyoto,
Aku ra salah..
Aku ra salah milih sliramu,
Seprono seprene rasane koyo,
Wong wulan madu..
Seprono seprene rasane koyo,
Wong wulan madu..
—————-
[ver: lyrics]
[id: bkaciwch]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Mbulan Neng Langit Pacitan]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:58]
[00:00.04]Mbulan Neng Langit Pacitan
[00:00.04]by: Didi Kempot
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Ndelik’o neng mburine mbulan,
[00:40.72]Neng duwur langit kutho pacitan..
[00:47.68]Katon neng netro datan sekedhep,
[00:54.45]Terus tak sawang..
[00:58.88]
[01:02.98]Endahe gending gua tabuhan,
[01:08.14]Kairing angin swarane suling..
[01:15.43]Nentremke ati atiku iki,
[01:22.09]Wong sing kasmaran..
[01:26.62]
[01:29.81]Aku ra salah milih sliramu,
[01:41.95]Urip sak omah saiki nyoto,
[01:50.36]Aku ra salah..
[01:54.58]
[01:57.12]Aku ra salah milih sliramu,
[02:08.76]Seprono seprene rasane koyo,
[02:17.84]Wong wulan madu..
[02:22.57]
[02:51.03]>>>
[02:52.03]>>
[02:53.03]>
[02:54.03]Endahe gending gua tabuhan,
[03:00.05]Kairing angin swarane suling..
[03:07.05]Nentremke ati atiku iki,
[03:13.22]Wong sing kasmaran..
[03:17.65]
[03:20.24]Aku ra salah milih sliramu,
[03:32.50]Urip sak omah saiki nyoto,
[03:41.03]Aku ra salah..
[03:45.70]
[03:48.18]Aku ra salah milih sliramu,
[04:00.00]Seprono seprene rasane koyo,
[04:08.72]Wong wulan madu..
[04:15.07]Seprono seprene rasane koyo,
[04:22.60]Wong wulan madu..
[04:27.75]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s