Joko Mlarat (jithul sumarji)


Jithul
Versi: Jithul Sumarji

Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..

reff :
Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho,
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo..
Joko mlarat wong tuwomu pangkat,
Aku rekoso uripmu wis mulyo..

Iki wis wancine kowe di daupke,
Karo priyo bagus sing podho sugihe..
Ora nyono lan ora nglegewo,
Yen sliramu tego polo kromo..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Koyo ngene rasane wong ora nduwe,
Tresno tenan kok anggep sepele..

Srengenge ngulon parane,
Yen bengi rembulan jenenge..
Isuk tempe sorene dadi dhele,
Tresnamu mung abang-abang lambe..
—————–
[ver: lyrics]
[id: asosulch]
[ar: Jithul Sumarji]
[ti: Joko Mlarat]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:38]
[00:00.10]Joko Mlarat – Jithul Sumarji
[00:21.80]
[00:23.80]>>>
[00:24.80]>>
[00:25.80]>
[00:26.80]Wiwit biyen mulo
[00:30.80]aku rak wis kondho..
[00:34.40]Aku wong nisto
[00:36.56]tanpa bondho dunyo..
[00:41.49]Joko mlarat
[00:43.41]wong tuwomu pangkat..
[00:48.15]Aku rekoso
[00:50.19]uripmu wis mulyo..
[00:53.62]Iki wis wancine
[00:58.15]kowe di daupke..
[01:01.94]Karo priyo bagus
[01:04.17]sing podho sugihe..
[01:08.47]Ora nyono
[01:10.59]lan ora nglegewo..
[01:15.18]Yen sliramu
[01:17.30]tego polo kromo..
[01:23.47]Srengenge ngulon parane,
[01:29.64]Yen bengi rembulan jenenge..
[01:36.67]Koyo ngene rasane
[01:39.58]wong ora nduwe..
[01:43.75]Tresno tenan
[01:45.63]kok anggep sepele..
[01:50.66]Srengenge ngulon parane,
[01:56.88]Yen bengi rembulan jenenge..
[02:03.79]Isuk tempe sorene dadi dhele,
[02:10.63]Tresnamu mung
[02:13.25]abang-abang lambe..
[02:17.43]
[02:40.91]>>>
[02:41.91]>>
[02:42.91]>
[02:43.91]Wiwit biyen mulo
[02:47.91]aku rak wis kondho..
[02:51.91]Aku wong nisto
[02:54.64]tanpa bondho dunyo..
[02:59.00]Joko mlarat
[03:00.99]wong tuwomu pangkat..
[03:05.53]Aku rekoso
[03:07.64]uripmu wis mulyo..
[03:12.12]Iki wis wancine
[03:15.17]kowe di daupke..
[03:19.03]Karo priyo bagus
[03:21.76]sing podho sugihe..
[03:25.81]Ora nyono
[03:28.29]lan ora nglegewo..
[03:32.59]Yen sliramu
[03:34.76]tego polo kromo..
[03:39.74]Srengenge ngulon parane,
[03:46.09]Yen bengi rembulan jenenge..
[03:53.31]Koyo ngene rasane
[03:56.41]wong ora nduwe..
[04:00.34]Tresno tenan
[04:02.45]kok anggep sepele..
[04:07.17]Srengenge ngulon parane,
[04:13.59]Yen bengi rembulan jenenge..
[04:20.87]Isuk tempe sorene dadi dhele,
[04:27.46]Tresnamu mung
[04:30.15]abang-abang lambe..
[04:34.00]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s