Sayang (elsa safira)


Elsa-Safira_3
Versi: Elsa Safira

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Wahai pujaan hati,
Kenapa kau tak mengerti,
Mung kowe sing tak enteni,
Jebule kowe saiki,
Malah mblenjani janji..

Sumpah sehidup semati,
Tapi apa bukti,
Mbok pedotne tresnoku,
Nguyak wong wadon liyo,
Ra dadi masalah,
Mugo wae aku iso lilo..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Sakbendino aku,
Sing wis tak lakoni,
Pancen dudu dalane,
Kudu siap ati..

Ibarate damen,
Kadhung tukul jamur,
Yo wis ora popo,
Ati iki kadhung ajur,
Sak benere awak iki,
Kadhung cinta padamu..

Ora ono lanang liyo,
Sing wis dadi atiku,
Nganti aku sambat,
Awakmu wis ra krungu..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Sayang coba dengarkan,
Tangisan hati ini,
Mengharap engkau kembali,
Kedalam hati ini..

Sampai rambut memutih,
Tangis sampai mata perih,
Segeralah kembali,
Menjalani cinta suci,
Aku hanya untukmu,
Duhai pujaan hati..

Ora ono lanang liyo,
Sing wis dadi atiku,
Nganti aku sambat,
Awakmu wis ra krungu..

Njur sambat karo sopo,
Nek wis koyo ngene,
Nelongso hidupku..
Aku memelas kangmas,
Mesakno aku iki..
Aku nangis wayah esuk,
Awan nganti wengi..

Sayang rungokno tangise,
Neng njero atiku,
Ngarepne awakmu bali..
Sayang sak putihe rambut ini,
Ra bakal lali nyang awakmu..

Kasih percayalah padaku,
Cintaku hanya untukmu..
—————–
[ver: lyrics]
[id: wwhiksch]
[ar: Elsa Safira]
[ti: Sayang]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:56]
[00:00.03]Sayang
[00:00.03]by: Elsa Safira
[00:14.03]
[00:16.01]>>>
[00:17.01]>>
[00:18.01]>
[00:19.01]Sayang rungokno tangise,
[00:24.20]Neng njero atiku,
[00:27.07]Ngarepne awakmu bali..
[00:31.92]Sayang sak putihe rambut ini,
[00:38.37]Ra bakal lali nyang awakmu..
[00:44.97]Wahai pujaan hati,
[00:47.40]Kenapa kau tak mengerti,
[00:49.32]Mung kowe sing tak enteni,
[00:51.00]Jebule kowe saiki,
[00:52.57]Malah mblenjani janji..
[00:54.44]Sumpah sehidup semati,
[00:55.98]Tapi apa bukti,
[00:57.48]Mbok pedotne tresnoku,
[00:59.40]Nguyak wong wadon liyo,
[01:00.77]Ra dadi masalah,
[01:02.46]Mugo wae aku iso lilo..
[01:06.02]Njur sambat karo sopo,
[01:10.20]Nek wis koyo ngene,
[01:12.76]Nelongso hidupku..
[01:17.87]Aku memelas kangmas,
[01:20.93]Mesakno aku iki..
[01:24.47]Aku nangis wayah esuk,
[01:27.69]Awan nganti wengi..
[01:30.85]Sayang rungokno tangise,
[01:35.95]Neng njero atiku,
[01:39.42]Ngarepne awakmu bali..
[01:44.28]Sayang sak putihe rambut ini,
[01:50.20]Ra bakal lali nyang awakmu..
[01:57.27]Sakbendino aku,
[01:59.27]Sing wis tak lakoni,
[02:01.38]Pancen dudu dalane,
[02:03.13]Kudu siap ati..
[02:04.86]Ibarate damen,
[02:06.22]Kadhung tukul jamur,
[02:08.03]Yo wis ora popo,
[02:09.53]Ati iki kadhung ajur,
[02:11.52]Sak benere awak iki,
[02:13.08]Kadhung cinta padamu..
[02:14.88]Ora ono lanang liyo,
[02:16.25]Sing wis dadi atiku,
[02:17.93]Nganti aku sambat,
[02:19.35]Awakmu wis ra krungu..
[02:23.03]Njur sambat karo sopo,
[02:28.69]Nek wis koyo ngene,
[02:31.36]Nelongso hidupku..
[02:36.74]Aku memelas kangmas,
[02:40.08]Mesakno aku iki..
[02:43.26]Aku nangis wayah esuk,
[02:46.08]Awan nganti wengi..
[02:49.81]Sayang rungokno tangise,
[02:54.94]Neng njero atiku,
[02:58.12]Ngarepne awakmu bali..
[03:02.66]Sayang sak putihe rambut ini,
[03:08.76]Ra bakal lali nyang awakmu..
[03:16.10]Sayang coba dengarkan,
[03:18.09]Tangisan hati ini,
[03:19.90]Mengharap engkau kembali,
[03:21.89]Kedalam hati ini..
[03:23.32]Sampai rambut memutih,
[03:24.93]Tangis sampai mata perih,
[03:26.74]Segeralah kembali,
[03:28.24]Menjalani cinta suci,
[03:29.91]Aku hanya untukmu,
[03:31.46]Duhai pujaan hati..
[03:33.52]Ora ono lanang liyo,
[03:34.70]Sing wis dadi atiku,
[03:36.14]Nganti aku sambat,
[03:37.68]Awakmu wis ra krungu..
[03:42.23]Njur sambat karo sopo,
[03:47.40]Nek wis koyo ngene,
[03:49.63]Nelongso hidupku..
[03:55.48]Aku memelas kangmas,
[03:58.53]Mesakno aku iki..
[04:01.76]Aku nangis wayah esuk,
[04:04.26]Awan nganti wengi..
[04:08.42]Sayang rungokno tangise,
[04:12.89]Neng njero atiku,
[04:16.44]Ngarepne awakmu bali..
[04:21.10]Sayang sak putihe rambut ini,
[04:27.15]Ra bakal lali nyang awakmu..
[04:34.73]Kasih percayalah padaku,
[04:40.22]Cintaku hanya untukmu..
[04:48.11]
————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s