Wungu

Versi: Purwanti

Kae lintang panjerino,
Mertandhani jomodoh neng suryo..
Amadhangi jagad royo,
Wayah wengi ganti rino..

Jago kluruk neng plambean,
Manuk’e ngoceh ananing wit-witan..
Sempruit seneng atine,
Katon asih ndunyo sak isine..

Lanang wadon trus makarti,
Bebarengan saiyeg saeko kapti..
Tetep manteb jroning ati,
Becik guyub rukun dho nyawiji..

Sengkut gemrekut makaryo,
Temah dadyo toto lan raharjo..
Murah sandang klawan pangan,
Nedyo murih tentrem ing bebrayan..

reff:
Lanang wadon trus makarti,
Bebarengan saiyeg saeko kapti..
Tetep manteb jroning ati,
Becik guyub rukun dho nyawiji..

Sengkut gemrekut makaryo,
Temah dadyo toto lan raharjo..
Murah sandang klawan pangan,
Nedyo murih tentrem ing bebrayan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *