Wungu


Purwanti
Versi: Purwanti

Kae lintang panjerino,
Mertandhani jomodoh neng suryo..
Amadhangi jagad royo,
Wayah wengi ganti rino..

Jago kluruk neng plambean,
Manuk’e ngoceh ananing wit-witan..
Sempruit seneng atine,
Katon asih ndunyo sak isine..

Lanang wadon trus makarti,
Bebarengan saiyeg saeko kapti..
Tetep manteb jroning ati,
Becik guyub rukun dho nyawiji..

Sengkut gemrekut makaryo,
Temah dadyo toto lan raharjo..
Murah sandang klawan pangan,
Nedyo murih tentrem ing bebrayan..

reff:
Lanang wadon trus makarti,
Bebarengan saiyeg saeko kapti..
Tetep manteb jroning ati,
Becik guyub rukun dho nyawiji..

Sengkut gemrekut makaryo,
Temah dadyo toto lan raharjo..
Murah sandang klawan pangan,
Nedyo murih tentrem ing bebrayan..
——————
[ver: lyrics]
[id: llwoikch]
[ar: Purwanti]
[ti: Wungu]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:52]
[00:00.04]Wungu – Purwanti
[00:30.04]
[00:32.84]>>>
[00:33.84]>>
[00:34.84]>
[00:35.84]Kae lintang panjerino,
[00:41.84]Mertandhani jomodoh neng suryo..
[00:50.67]Amadhangi jagad royo,
[00:56.30]Wayah wengi ganti rino..
[01:05.01]
[01:06.25]Jago kluruk neng plambean,
[01:12.29]Manuk’e ngoceh ananing wit-witan..
[01:21.30]Sempruit seneng atine,
[01:26.55]Katon asih ndunyo sak isine..
[01:35.02]
[01:36.63]Lanang wadon trus makarti,
[01:42.73]Bebarengan saiyeg saeko kapti..
[01:52.05]Tetep manteb jroning ati,
[01:57.65]Becik guyub rukun dho nyawiji..
[02:06.61]Sengkut gemrekut makaryo,
[02:12.72]Temah dadyo toto lan raharjo..
[02:21.43]Murah sandang klawan pangan,
[02:27.55]Nedyo murih tentrem ing bebrayan..
[02:36.52]
[03:05.06]>>>
[03:06.06]>>
[03:07.06]>
[03:08.06]Lanang wadon trus makarti,
[03:16.27]Bebarengan saiyeg saeko kapti..
[03:28.72]Tetep manteb jroning ati,
[03:36.73]Becik guyub rukun dho nyawiji..
[03:47.12]
[03:56.27]Sengkut gemrekut makaryo,
[04:06.34]Temah dadyo toto lan raharjo..
[04:17.35]Murah sandang klawan pangan,
[04:25.33]Nedyo murih tentrem ing bebrayan..
[04:37.04]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s