Kadaluarsa


Sri-Widadi_1
Versi: Sri Widadi

Kedaluarsa anggonmu kondho,
Nyangopo ora biyen-biyen..
Ning bareng aku uwis kepencut,
Kowe gelo ora biso nrimo..

Sakwise kowe nerangake,
Aku yo nrimo ning bingung..
Sebab kabeh katresnanku kuwi,
Ora ndeleng opo akibate..

Bareng aku wis ngerti kabeh,
Yen kowe sedulurku dewe..
Ning wiwit cilik uwis pisah adoh,
Aku isin ning wis kedaluarsa..

reff:
Kedaluarsa anggonmu kondho,
Nyangopo ora biyen-biyen..
Ning bareng aku uwis kepencut,
Kowe gelo ora biso nrimo..

Sakwise kowe nerangake,
Aku yo nrimo ning bingung..
Sebab kabeh katresnanku kuwi,
Ora ndeleng opo akibate..

Bareng aku wis ngerti kabeh,
Yen kowe sedulurku dewe..
Ning wiwit cilik uwis pisah adoh,
Aku isin ning wis kedaluarsa..
—————–
[ver: lyrics]
[id: ilbuinch]
[ar: Sri Widadi]
[ti: Kadaluarsa]
[al: Pop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 4:43]
[00:00.03]Kedaluarsa
[00:00.03]by: Sri Widadi
[00:27.03]
[00:29.03]>>>
[00:30.03]>>
[00:31.03]>
[00:32.03]Kedaluarsa anggonmu kondho,
[00:38.67]Nyangopo ora biyen-biyen..
[00:45.91]Ning bareng aku uwis kepencut,
[00:54.41]Kowe gelo ora biso nrimo..
[01:00.77]
[01:04.05]Sakwise kowe nerangake,
[01:10.85]Aku yo nrimo ning bingung..
[01:18.53]Sebab kabeh katresnanku kuwi,
[01:25.20]Ora ndeleng opo akibate..
[01:32.32]
[01:33.48]Bareng aku wis ngerti kabeh,
[01:40.79]Yen kowe sedulurku dewe..
[01:47.89]Ning wiwit cilik uwis pisah adoh,
[01:55.94]Aku isin ning wis kedaluarsa..
[02:04.63]
[02:31.91]>>>
[02:32.91]>>
[02:33.91]>
[02:34.91]Kedaluarsa anggonmu kondho,
[02:41.75]Nyangopo ora biyen-biyen..
[02:49.83]Ning bareng aku uwis kepencut,
[02:57.28]Kowe gelo ora biso nrimo..
[03:04.67]
[03:07.08]Sakwise kowe nerangake,
[03:14.50]Aku yo nrimo ning bingung..
[03:21.96]Sebab kabeh katresnanku kuwi,
[03:28.83]Ora ndeleng opo akibate..
[03:36.32]
[03:37.63]Bareng aku wis ngerti kabeh,
[03:44.66]Yen kowe sedulurku dewe..
[03:52.12]Ning wiwit cilik uwis pisah adoh,
[03:59.02]Aku isin ning wis kedaluarsa..
[04:07.37]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s