Kadaluarsa


Versi: Sri Widadi

Kedaluarsa anggonmu kondho,
Nyangopo ora biyen-biyen..
Ning bareng aku uwis kepencut,
Kowe gelo ora biso nrimo..

Sakwise kowe nerangake,
Aku yo nrimo ning bingung..
Sebab kabeh katresnanku kuwi,
Ora ndeleng opo akibate..

Bareng aku wis ngerti kabeh,
Yen kowe sedulurku dewe..
Ning wiwit cilik uwis pisah adoh,
Aku isin ning wis kedaluarsa..

reff:
Kedaluarsa anggonmu kondho,
Nyangopo ora biyen-biyen..
Ning bareng aku uwis kepencut,
Kowe gelo ora biso nrimo..

Sakwise kowe nerangake,
Aku yo nrimo ning bingung..
Sebab kabeh katresnanku kuwi,
Ora ndeleng opo akibate..

Bareng aku wis ngerti kabeh,
Yen kowe sedulurku dewe..
Ning wiwit cilik uwis pisah adoh,
Aku isin ning wis kedaluarsa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *