Tresno Suci (anisa siddi)


Anisa-Siddi
Versi: Anisa Siddi

Ngelu rasaning atiku,
Eling mareng sumpah prasetyamu..
Tak ugemi tekan saiki,
Ning sliramu tansah anyidrani..

Opo pancen wis nasibku,
Jroning urip tan biso ketemu..
Wong ra nduwe roso tresno,
Tulus suci tanpo nerimo..

Nganti kapan tak rasakne,
Lelakon iki..
Nanging kudu tansah bekti,
Mring sliramu..

Tan kendhat nggonku nyenyuwun,
Marang gusti ingkang moho agung..
Mugi mangke pinanggihno,
Tresno suci tumekaning pati..

reff:
Nganti kapan tak rasakne,
Lelakon iki..
Nanging kudu tansah bekti,
Mring sliramu..

Tan kendhat nggonku nyenyuwun,
Marang gusti ingkang moho agung..
Mugi mangke pinanggihno,
Tresno suci tumekaning pati..
——————
[ver: lyrics]
[id: pusuilch]
[ar: Anisa Siddi]
[ti: Tresno Suci]
[al: Langgam Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:00.03]Tresno Suci
[00:00.03]by: Anisa Siddi
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]Ngelu rasaning atiku,
[00:36.33]Eling mareng sumpah prasetyamu..
[00:45.61]Tak ugemi tekan saiki,
[00:51.06]Ning sliramu tansah anyidrani..
[01:00.15]Opo pancen wis nasibku,
[01:05.60]Jroning urip tan biso ketemu..
[01:15.11]Wong ra nduwe roso tresno,
[01:20.90]Tulus suci tanpo nerimo..
[01:30.11]Nganti kapan tak rasakne,
[01:37.84]Lelakon iki..
[01:44.85]Nanging kudu tansah bekti,
[01:52.77]Mring sliramu..
[01:58.29]Tan kendhat nggonku nyenyuwun,
[02:04.15]Marang gusti ingkang moho agung..
[02:13.66]Mugi mangke pinanggihno,
[02:19.94]Tresno suci tumekaning pati..
[02:28.41]
[02:55.33]>>>
[02:56.33]>>
[02:57.33]>
[02:58.33]Nganti kapan tak rasakne,
[03:08.79]Lelakon iki..
[03:17.74]Nanging kudu tansah bekti,
[03:29.06]Mring sliramu..
[03:37.27]
[03:45.68]Tan kendhat nggonku nyenyuwun,
[03:54.70]Marang gusti ingkang moho agung..
[04:05.59]Mugi mangke pinanggihno,
[04:14.23]Tresno suci tumekaning pati..
[04:27.80]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s