Tresno Suci (anisa siddi)


Versi: Anisa Siddi

Ngelu rasaning atiku,
Eling mareng sumpah prasetyamu..
Tak ugemi tekan saiki,
Ning sliramu tansah anyidrani..

Opo pancen wis nasibku,
Jroning urip tan biso ketemu..
Wong ra nduwe roso tresno,
Tulus suci tanpo nerimo..

Nganti kapan tak rasakne,
Lelakon iki..
Nanging kudu tansah bekti,
Mring sliramu..

Tan kendhat nggonku nyenyuwun,
Marang gusti ingkang moho agung..
Mugi mangke pinanggihno,
Tresno suci tumekaning pati..

reff:
Nganti kapan tak rasakne,
Lelakon iki..
Nanging kudu tansah bekti,
Mring sliramu..

Tan kendhat nggonku nyenyuwun,
Marang gusti ingkang moho agung..
Mugi mangke pinanggihno,
Tresno suci tumekaning pati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *