Mblebes

“Mblebes” Versi Dimas Tedjo ft. Endah

Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

reff:
Lk:
Dhik sakjak’e kok ono perlu,
Isih esuk wis nangekke aku..
Neng tanganmu kok nggowo palu,
Opo to sing rusak dipanku..

Pr:
Wis kowe ra usah suloyo,
Dek bengi metu karo sopo..
Neng klambimu lipstike sopo,
Yen dudu bocah wadon liyo..

Lk:
Dek bengi aku ora neng endi-endi dhik,
Aku malah njaluk tulung mbok kerok’i dhik..
Pirang-pirang dino ora mbok turuti,
Wetengku rasane koyo disunduk’i..

Pr:
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati mas,
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi..
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti,
Opo aku arep mbok pakani wedhi..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk: Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Pr:
Wis nyingkrih nyingkrih..
Gek ndang nyingkrih..
Lk:Emoh dhik
Pr: Yen ngono aku sing sumingkrih,
Lk:
Ojo dhik
Aku masih cinta padamu,
My darling i love you..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *